Marchewek i Śpioszek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
PaulinaP

Post autor: PaulinaP »

przecudne misiaki, moje <serce> skradła Marchewka-piękne pannienka. super zrobiony filmik.
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Marchewek to facet :)
Awatar użytkownika
PaulinaP

Post autor: PaulinaP »

a ja sądziłam, że dziewczyna upss. Marchewek zatem. przez te moje 2 pannice wszędzie widzę kotki <lol> i tak pięknnnnnnyyyyyyyyyyy
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Marchewek faktycznie większy od Kupci i prawie taki jak Śpioch <shock> Ale zabawę mają z tym tunelem. Bono też ma taki, ale piłka się nie świeci i sama nie śmiga :-/ A Bono i tak woli zabawy z moim udziałem. Jak się z nim nie bawię, to chodzi za mną, miauczy i zaczepia pazurem <lol>
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

madziulam2 pisze:Marchewek to facet :)
Madzia dziekuje, że tak bohatersko wstawiłas sie za Marchewkiem :ok: W koncu rodzina musi sie trzymac razem! :-)
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Małgorzata pisze:Marchewek faktycznie większy od Kupci i prawie taki jak Śpioch <shock> Ale zabawę mają z tym tunelem. Bono też ma taki, ale piłka się nie świeci i sama nie śmiga :-/ A Bono i tak woli zabawy z moim udziałem. Jak się z nim nie bawię, to chodzi za mną, miauczy i zaczepia pazurem <lol>
Ja też myslalam, że to taki zwykly tunel bez niczego swiecącego. Dopiero jak złozyłam w domu okazało się, że różni sie troszkę od tego który mają niektóre koty na forum :-)
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Matyldonka pisze:
madziulam2 pisze:Marchewek to facet :)
Madzia dziekuje, że tak bohatersko wstawiłas sie za Marchewkiem :ok: W koncu rodzina musi sie trzymac razem! :-)
a jak!!!!
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

PaulinaP pisze:przecudne misiaki, moje <serce> skradła Marchewka-piękne pannienka. super zrobiony filmik.
:-) Dziekuję. Mam nadzieje, że Marchewek w wersji męskiej też Ci sie podoba <lol>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

O rany to już piłki w tych tunelach się świecą! Znaczy się wszedł nowy model i trzeba wymienić starego ipada na model nowszej generacji ;-)) :-) Kapitalnie się bawią! I kapitalnie wygląda całe trio!
Awatar użytkownika
CZANKRA
Hodowca
Kontakt:

Post autor: CZANKRA »

Co tam slychac u kociastych ?. Juz filmy 3 x obejrzane i zdjecia. Poprosze jezeli to mozliwe o nowe zdjecia !! :-)
Zablokowany