A ja tak powoli czytam wątki kociaków i dziś udało mi się dopiero dotrzeć na Twój i Jeffreya.
Oglądając zdjecia mało nie padłam widząc świetne pozycje w których śpi kicio. Jeffry jest przepiekny, zdjęcia extra więc poprosimy więcej i wiecej
Głaski dla kociaka
Ojej,to nas ktoś jeszcze pamięta?
Jak to miło czytać.Oczywiście,że postaram się jak najszybciej wrzucić jakieś aktualne zdjęcia Jeffa.Aczkolwiek pozowania do zdjęć to on niestety nie lubi,ale coś tam z niego wykrzesamy <diabeł>
To ze świeczką ładne
Ja boję się palić świeczki przy kotach, jak już trzeba (z braku prądu) to stawiam w jakimś niedostępnym miejscu; nie mam zaufania do tych małych wariatów
Jeff na tym ujęciu ze świeczką,został postawiony w to miejsce wyłącznie na potrzeby zdjęcia.Normalnie tam nie wchodzi,bo to za wysoko dla niego,on w ogóle ku mojej radości bardzo naziemny jest.A jeśli chodzi świeczki,które uwielbiam palić,w ilościach hurtowych,to zawsze palą się,kiedy jestem w domu.Jak wychodzimy ,świeczki gasimy.Aczkolwiek jeszcze nigdy Jeff się do żadnej świeczki nie zbliżył.Nie ciągnie go do ognia. <lol>