Ula będzie nam Czesia pokazywać raz w roku <gwiżdże> , bo to Władca jest i służba nie godna oglądaćSonia pisze:A co do Czesia to święta racja, jak tak można takiego kawalera tylko dla siebie trzymać i żeby ani jednej fotki nie dać, no po prostu skandal jakiś
Hamsini Agilis Cattus*Pl
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Oj pogrzebałam ja sobie z samego rana i poczytałam i poogladałam ach <zakochana>
Hamsini jest przecudowna tak niesamowicie proporcjonalna i te wielkie oczki ,a futerko tylko posadzić dziewczynkę na wystawie sklepu z zabawkami jako najpiękniejszy pluszaczek <zakochana> przecudny pyś <serce>
Dorota cudny masz duecik <serce>
<ok> <ok> za efektywne łapanie ,a przede wszystkim za wyniki <ok> <ok>

Hamsini jest przecudowna tak niesamowicie proporcjonalna i te wielkie oczki ,a futerko tylko posadzić dziewczynkę na wystawie sklepu z zabawkami jako najpiękniejszy pluszaczek <zakochana> przecudny pyś <serce>
Dorota cudny masz duecik <serce>
<ok> <ok> za efektywne łapanie ,a przede wszystkim za wyniki <ok> <ok>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Hamsinka taka grzeczniutka i siurki złapane, oczywiście w chochelkę :->
Te moje Miśki , fakt rozpieszczone są <gwiżdże> ale nie mogę na nie złego słowa powiedzieć , jeżeli chodzi o sprawy zdrowotne mam na myśli podawanie leków, past, smarowanie dziąseł itd..... to dosłownie ze świecą takich szukać <serce> <serce>
Tutaj pokłon w stronę Tymczasa, bo Hamsini u nich więcej czasu spędziła i Agilisów oczywiście również , tak pięknie Guriona ukształtowali <lol>
Te moje Miśki , fakt rozpieszczone są <gwiżdże> ale nie mogę na nie złego słowa powiedzieć , jeżeli chodzi o sprawy zdrowotne mam na myśli podawanie leków, past, smarowanie dziąseł itd..... to dosłownie ze świecą takich szukać <serce> <serce>
Tutaj pokłon w stronę Tymczasa, bo Hamsini u nich więcej czasu spędziła i Agilisów oczywiście również , tak pięknie Guriona ukształtowali <lol>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
U nas podobnie jak i mimbli
te nasze Małpy chyba się zmówiły <diabeł>
Hamsinka już po badaniu <oops> Pociecha w tym, że bilirubiny już w siuśkach nie ma
Białko i krew w moczu nadal się utrzymują.
Diagnoza "idiopatyczane zapalenie pęcherza" więc przez 10 dni będzie miała podawany antybiotyk. Jedno mnie zastanwnia skąd u naszych Miśków ten stres się bierze........ <hm>
Hamsinka już po badaniu <oops> Pociecha w tym, że bilirubiny już w siuśkach nie ma
Białko i krew w moczu nadal się utrzymują.