Bazyl, Simon i Apsik
- Aga12
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Maruda bo marudzi <lol> , chodzi za mną krok w krok i gada a robi to tak fajnie, że czasami myślę, że on nie miauczy tylko mówi w jakimś arabskim języku. Zna tyle różnych dźwięków. Oddanie- jest zawsze obok mnie, na zaczepki innych domowników raczej nie odpowiada ale gdy tylko ja zawołam wywala się obok i jest do mojej dyspozycji.Bartolka pisze:
A w jaki sposób przejawia się marudzenie Simona i to, że jest Tobie oddany? :-) Pytam, bo absolutnie oddana mi Bibi jest straszną marudą wokalną i pocieszam się, że tak czasem bywa u kotów <lol>
- Małgorzata
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- animru
Twój Simon mi się zawsze merda z kremakiem Dracanki <lol> takie moje wstydliwe wyznanie 
Chudy ma wor jak Teodor! Jota w jotę <lol> Ty, a może on ma sfałszowany rodowód i tak naprawdę to on jest bri w ciekawej odmianie kolorystycznej <mrgreen> Ten to jak spojrzy, to od razu widać, jakie to charakterne <lol>
Dla Bazylka wielkie głaski, bo ma najśliczniejsze oczka no i w ogole ja uwielbiam wszystkie Bazyle <lol>
Chudy ma wor jak Teodor! Jota w jotę <lol> Ty, a może on ma sfałszowany rodowód i tak naprawdę to on jest bri w ciekawej odmianie kolorystycznej <mrgreen> Ten to jak spojrzy, to od razu widać, jakie to charakterne <lol>
Dla Bazylka wielkie głaski, bo ma najśliczniejsze oczka no i w ogole ja uwielbiam wszystkie Bazyle <lol>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: