Proponuję założyć wątek "tubowy", bo zapewne więcej chętnych się znajdzie :-) <offtopic>Dorszka pisze:Posłuchajcie, będą następne, my z Dorotką będziemy pilnować, żeby przede wszystkim tutaj informacja najpierw trafiała, żeby nam obcy nie wyklikali :-)
Poczekajcie chwilę, będą kolejne tuby, i naprawdę są piękne, ja nawet widziałam w trakcie "produkcji", wszystko po prostu na medal - ja się jak na razie spóźniam z klikaniem, ale już wiem, że spokojnie poczekać muszę, i też będę miała prędzej czy później, niektórzy mi tu w domu jako fanaberię kolejny zakup określają, ale jak się zaprę, to będzie. <diabeł>
Miejsce już upatrzyłam <mrgreen>
Dorotko, przepraszam za <offtopic>
Guru Agilis Cattus*PL
- Joanna P.
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- donka
Dorotko, z góry przepraszam za <offtopic> ale muszę to napisać, obiecuję że to ostatni i oddajemy wątek Gurusiowi
Głodnemu to zawsze chleb na myśli
<lol>
Do jedzenia Aniu, do jedzenia, zapomniałaś dodaćAnka pisze:to się robi, jak się nie ma profesjonalnego drapaka dla kota tylko słup do wspinania i ogromną tube do leżenia :-)
No a reszta rad od Donki "zrób mu coś dobrego" <diabeł>
Głodnemu to zawsze chleb na myśli
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Asiu, a niech mu zrobić coś dobrego nawet i do picia... byleby podziałało!!!donka pisze:Dorotko, z góry przepraszam za <offtopic> ale muszę to napisać, obiecuję że to ostatni i oddajemy wątek Gurusiowi
Do jedzenia Aniu, do jedzenia, zapomniałaś dodaćAnka pisze:to się robi, jak się nie ma profesjonalnego drapaka dla kota tylko słup do wspinania i ogromną tube do leżenia :-)
No a reszta rad od Donki "zrób mu coś dobrego" <diabeł>![]()
Głodnemu to zawsze chleb na myśli<lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
madziulam2 pisze:Asiu, a niech mu zrobić coś dobrego nawet i do picia... byleby podziałało!!!donka pisze:Dorotko, z góry przepraszam za <offtopic> ale muszę to napisać, obiecuję że to ostatni i oddajemy wątek Gurusiowi
No a reszta rad od Donki "zrób mu coś dobrego" <diabeł>![]()
Głodnemu to zawsze chleb na myśli<lol>
no po pleckach też może podrapać <lol> dał kaskę to zasłuzył
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Troszkę się nie pokazywaliśmy <oops> więc dzisiaj Rudzielec wypatrujący Gościa, który do nas nie dojedzie......
Chłopczyk miewa się dobrze <gwiżdże> , wciąż pojada Hillsa c/d ale mam w zamiarze pod koniec tego miesiąca siurki złapać i na badanie kontrolne wysłać.
Wciąż walczymy z apetytem ale to chyba wlaka z wiatrakami <diabeł> bo mimo ograniczeń Guruś wciąż kuleczka , łaputką trąca i o jedzonko prosi ....... <zakochana>
Pozdrawiamy wszystkich ze słonacznego Kamienia :-) ,mam nadzieję że zima skończyła się na dobre, bo balkon trzeba już do wiosny przygotowywać i Futra wietrzyć 8-)

Chłopczyk miewa się dobrze <gwiżdże> , wciąż pojada Hillsa c/d ale mam w zamiarze pod koniec tego miesiąca siurki złapać i na badanie kontrolne wysłać.
Wciąż walczymy z apetytem ale to chyba wlaka z wiatrakami <diabeł> bo mimo ograniczeń Guruś wciąż kuleczka , łaputką trąca i o jedzonko prosi ....... <zakochana>
Pozdrawiamy wszystkich ze słonacznego Kamienia :-) ,mam nadzieję że zima skończyła się na dobre, bo balkon trzeba już do wiosny przygotowywać i Futra wietrzyć 8-)

- madziulam2
- Agilisowy Rezydent