Jeffrey
- Aga12
Bardzo się cieszę,że Wam się Jeff podoba.
Soniu nawet nie wiesz ile to się naprosić Pana Kota musiałam,żeby zechciał choć na sekundę tam stanąć i w jakim tempie musiałam zrobić mu to zdjęcie.Córka piórkami machała,nawoływała,no cuda na kiju tam były odstawiane,ale w końcu mamy zdjęcie stojącego Jeffreya
Soniu nawet nie wiesz ile to się naprosić Pana Kota musiałam,żeby zechciał choć na sekundę tam stanąć i w jakim tempie musiałam zrobić mu to zdjęcie.Córka piórkami machała,nawoływała,no cuda na kiju tam były odstawiane,ale w końcu mamy zdjęcie stojącego Jeffreya
-
beniagor
- Hodowca
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Bartolka
O tym samym pomyślałam :-) Kiedyś zapalałam świeczki co wieczór, odkąd sa koty ani razu - boję się.Alicja pisze:To ze świeczką ładne![]()
Ja boję się palić świeczki przy kotach, jak już trzeba (z braku prądu) to stawiam w jakimś niedostępnym miejscu; nie mam zaufania do tych małych wariatów
A Jeffrey piękny kocur <serce>
- Aga12
Witamy,witamy,trochę się Jeffreykowi wątek zakurzył,ale dziś go odkurzymy bo okazja bardzo szczególna.Otóż Jeff ma dzisiaj urodziny,skończył 2 lata.Nasz kochany kocurek!Jak ten czas leci,wydaje mi się jakbym dopiero co go przywiozła z hodowli,takiego malutkiego,puchatego kotka z cieniutkim ogonkiem,a on już tak wyrósł i ma 2 dwa lata,kiedy to się stało?Wszystkiego najlepszego kotusiu!!!!
A tu dostojny jubilat.

A tu dostojny jubilat.

- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent