Miot H - Clara i Ice Lilac British Velvet*CZ
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
- Vanicca
Bardzo dziękuję za gratulacje <oops> . Kić zostanie na forum na pewno, a zamęczać zdjęciami będę regularnie <święty> . My już dni odliczamy, bo niewiele zostało , po wczoraj okazuje się jeszcze mniej, bo Kudłacz zamieszka z nami już 3 stycznia <tańczy> <klaszcze>. Teraz trochę na wariata dokupujemy to czego brakuje. Przedostatnie zamówienie poszło dziś, mam nadzieję, że do piątku mi je dowiozą. Z góry przepraszam za trochę <offtopic>, ale czy mogę prosić jeszcze jakiś zestaw startowy typu preparaty na odkłaczanie witaminy itd? Ja się kiepsko w tym orientuję, a moja Pani Hodowczyni jest ostatnio strasznie zabiegana .
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
O jaki nóż w plecy jak ja już wszystko napisałam!Vanicca pisze:Z góry przepraszam za trochę <offtopic>, ale czy mogę prosić jeszcze jakiś zestaw startowy typu preparaty na odkłaczanie witaminy itd? Ja się kiepsko w tym orientuję, a moja Pani Hodowczyni jest ostatnio strasznie zabiegana .
Ale prawda, co to się dzieje, jak człowiekowi wypadają weekendy... Koszmar i masakra, jak to mówi młodzież (tzn.oni mówią tylko "masakra", koszmar to słownictwo takich starszych pań jak ja <lol> )
A z planami to sami wiecie... Gdyby Hamsini była innego koloru, pewnie wywiozłabym obie siostry do tego samego domu <lol>
- nataniela
- Hodowca
- Hodowla: Britabby*PL
- Kontakt:
- Vanicca
No przepraszam <oops> . Trochę usprawiedliwiające jest to, że mój post pojawił się przed odpowiedzią :-> . No i zaczyna mi się już "panika" wszystko szybko, żeby było ładnie gotowe jak Kluska przyjedzie. Teraz lada moment poczta się zakorkuje, święta i jeszcze coś by nie daj boże nie dojechało. I co ja wtedy biedna zrobię <?> Tak być nie może.
- Renia
Vanicca typowe masz objawy <mrgreen> Ale Dorszcze musisz darować, bo kto jak kto, ale Ona chyba najlepiej wie, jak o koteczki zadbać <serce> Wszystko będzie na czas na pewno A nawet jak Ci coś nie przyjdzie na czas, to kotek na początek potrzebuje miseczkę z wodą, karmę i ciepły kocyk, gdzie będzie sobie spał, a to myślę można zorganizować błyskawicznie. I dużo milości potrzebuje, bo będzie tęsknić
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Wszystko będzie dobrze, bez paniki Nic się nie zakorkuje, Włochacz przyjedzie, i nawet jak jakiegoś sprzętu zabraknie, to LUDZIÓW swoich będzie moja dziewczynlka miałaVanicca pisze:Teraz lada moment poczta się zakorkuje, święta i jeszcze coś by nie daj boże nie dojechało. I co ja wtedy biedna zrobię <?> Tak być nie może.
- Vanicca
Jeszcze tylko drapak i te pasty. Ja już racjonalny rozum tracę <lol> . Kupiłam np 3 opakowania żwirku po 10 l, każde w innym czasie bo byłam pewna, że data na zgrzewie to data zdatności do użycia <lol> . Już wczoraj wściekła siedziałam, że trzeci raz przysłali mi przeterminowany , a to się okazuje, że to data produkcji <lol>.
- Justyna