Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*

Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

kotku pisze:
animru pisze:
Dracanka pisze:

<lol> Animru, dobre, dobre <lol>
Dobre, dobre, ale miało być mocy, a mi wyszła ciemna noc <lol>
... spoko :D Ja tam się nie zorientowałam. Ciemna noc właśnie za oknem więc nawet pasuje klimatycznie.
,
Ja myślałam, że świadomie ten zamiennik, bo ciemna strona nocy w te niewidoczne szumy w ciemnościach zdjęć Soni idealnie się wpasowała <lol>
Sonia :-) "Idealna" fotografia jest passe! Ja lubię szum morza, szum wiatru, szum ulicy wielkiego miasta i szum w fotografii :-) Serio :-)
Tami patrzy w taki sposób w obiektyw, że może trochę w oczach mi poszumieć <lol> Dla Brysi i Tamiego :kotek: :kotek: <ok>
Awatar użytkownika
Aga12

Post autor: Aga12 »

Soniu,kociaste jak zwykle przecudne i przeurocze!
Wycałuj Tamisia w ten słodki różowy nosek i wymiziaj Brysię ode mnie!
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

animru pisze:no wiecie, Sonia od kiedy przeszła na ciemną stronę nocy czyt. wtajemniczonych w trudną sztukę fotografowania <mrgreen> , to stała się mega wybredna w wybieraniu zdjęć! (aż strach pomyśleć, co ona sobie myśli, jak widzi niektore zdjęcia np takiego rudego i blondyna) ;-)) <diabeł> Kochana, my tu nie patrzymy na szumy, my tu patrzymy na koty! <lol>

A w tym wątku to jest na co patrzeć, oj jest!!!! <mrgreen>
popieram, dawaj wszystkie foty, my tu same ocenimy czy są szumy czy nie. Zresztą ja to na szumy nie będę patrzeć tylko na cudne modele. I na te piękne OCZY, przepadłam i zakochałam się.
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

koniecznie trzeba wycalowac oba pysiolki :) śliczne kociaste <zakochana>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

przepiękne koty nic dodać nic ująć <zakochana>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Uwielbiam oczyska Tamisława, te jego białka, tak rzadko widoczne u innych kotów.
Mieliśmy już pół Jabbarka, a teraz pół Brysi - co to? Jakaś nowa moda? ;-))
Soniu, wymiziaj koniecznie kotulce od ciotki z w-wy :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Przyznaję się bez bicia, zgapiłam od Donki, bo mi się bardzo taki niby ukryty, a jednak widoczny kot podoba <mrgreen>
Więcej fotek naprawdę już nie mam, reszta wyszła rozmazana i ciemna. Te co wstawiłam i tak musiałam pokombinować, żeby były takie jak są. A szumy i tak są i tak, tylko w oryginale w dużej rozdzielczości to je dopiero widać.
Miśki wycałuję i wytarmoszę od Was, jak tylko wrócę do domu :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Soniu, a jak Ci idzie z dietą Tamisia, kontynuujesz czy poległaś? Pisałaś też, że idziesz na kontrolne badania siurków Tamisia, kiedy zamierzasz powtórzyć?
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Agnieszka7714 pisze:Soniu, a jak Ci idzie z dietą Tamisia, kontynuujesz czy poległaś? Pisałaś też, że idziesz na kontrolne badania siurków Tamisia, kiedy zamierzasz powtórzyć?
Robiłam powtórkę, ale wyszły takie cuda, że sama miałam mętlik w głowie co robić. Ponarzekałam i pozawracałam głowę Dorszce w tej sprawie.
Po 2 tyg. stosowania RC Urinary HD powtórzyłam badanie w ludzkim lab. i wyszły w sumie dobre wyniki, bo pH spadło Brysi z 7,5 na 6, a Tamiemu z 7 na 5. To się wystraszyłam, że ta karma za bardzo im obniży pH i przez sobotę i niedzielę dałam im zwykłą karmę, a w poniedziałek znowu zrobiłam badania Tamiemu, ale już u weta i tam po 2 dniach okazało się, że Tami ma pH 7. Byłam w szoku, jak to zobaczyłam. W związku z tym, znowu dostają Urinary, ale te zwykłe nie HD. HD dosypuję jedynie po 1 łyżce, ponieważ wróciłam do dawania jednego posiłku mokrego. Za tydzień będę znowu powtarzała badania i zobaczę czy się coś unormuje.
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

Szumi, nie szumi, futrzaki trzeba pokazywać. :-) :kotek: :kotek:
ODPOWIEDZ