Gabryś i Leon
- mimbla
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
nessie pisze:Gabryś to nasz niedościgły wzór! I wielka sympatia. Mam nadzieję, że niedługo Churchill też taki będzie piękny i puciaty <tańczy>
O MATKO - niedościgniony wzór - aż sie zaczerwieniłam!!!!
dziękuję, dziękuję!!!!
Kocham go pomimo, że nie jest typem kolanowca

Przynajmniej przychodzi do mojego łóżka spać <tańczy>
a co do tuby... to pogoniłabym sprzedawcę /z allegro/ gdzie pieprz rośnie - na aukcji piękne zdjęcie, super drapaczek - skusiłam się bo jest pod kolor pokoju ale... na żywo to już zupełnie co innego, ja widzę same wady, że tu za małe, tu niedokończone, tutaj zdobione na odczep się, itp. Jedyna pociecha jest taka, że Gabik nie zwraca na takie 'pierdoły' co Pańcia w ogóle uwagi. Poczekam jeszcze trochę, aż drapak przestanie być nowym meblem i pewnie zmienię na lepszy i ładniejszy!!!
- Silvia_pl
- Kontakt:
Witamy i my...
Chodziło mi po głowie, żeby go wymienić, ale to chyba mi bardziej nie pasował niż kociakom...
Nie przejmuj się tubą - koty z założenia lubią za małe albo za ciasne

Ja bym się tym drapkiem tak nie przejmowała... Też kupiłam przez internet - na zdjęciu piękny - a w rzeczywitości... no cóż - czego wymagać od "made in China"?nessie pisze:
a co do tuby... to pogoniłabym sprzedawcę /z allegro/ gdzie pieprz rośnie - na aukcji piękne zdjęcie, super drapaczek - skusiłam się bo jest pod kolor pokoju ale... na żywo to już zupełnie co innego, ja widzę same wady, że tu za małe, tu niedokończone, tutaj zdobione na odczep się, itp. Jedyna pociecha jest taka, że Gabik nie zwraca na takie 'pierdoły' co Pańcia w ogóle uwagi. Poczekam jeszcze trochę, aż drapak przestanie być nowym meblem i pewnie zmienię na lepszy i ładniejszy!!!
Chodziło mi po głowie, żeby go wymienić, ale to chyba mi bardziej nie pasował niż kociakom...
Nie przejmuj się tubą - koty z założenia lubią za małe albo za ciasne

- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
pora na kilka aktualnych zdjęć, w końcu Gabcio to już duży 6 miesięczny kocurek

zawsze jest chętny do pomocy przy drobnych pracach domowych, i co z tego że wszystko trwa dłużej

... i kto powiedział, że koty nie lubią wody?! :fiufiu:

potrafi też wybierać odpowiednie ozdoby choinkowe...

i na koniec nie mogę się powstrzymać przed tym aby Wam pokazać te moje piękne oczęta

zawsze jest chętny do pomocy przy drobnych pracach domowych, i co z tego że wszystko trwa dłużej

... i kto powiedział, że koty nie lubią wody?! :fiufiu:

potrafi też wybierać odpowiednie ozdoby choinkowe...

i na koniec nie mogę się powstrzymać przed tym aby Wam pokazać te moje piękne oczęta

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent