Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- Bartolka
Donka <lol> Ja to samo mówię <lol> Za każdym razem, kiedy zamieszczasz zdjęcia pokazuję Jabbarka TŻowi komentując jacy oni są podobni do siebie. A jak byłam w Poznaniu, prezentowałam Jabbarka i Fadusia mojej Rodzinie - "Zobaczcie - tak będzie wyglądać Lulu jak dorośnie" <rotfl>donka pisze:Matko jedyna, mój Jabbarek <lol>
Lulusia, ślicznotka <zakochana> No, ale...nie może być inaczej, wszak to skóra zdjęta ze starszego brata <mrgreen>
- donka
A wiesz, ja również pokazałam te ostatnie zdjęcia Lulusi mojemu Rafałowi (mąż) i stwierdził, że na pierwszym to nasz Jabbuś <lol> Ten sam wyraz pysia <lol>Bartolka pisze:Donka <lol> Ja to samo mówię <lol> Za każdym razem, kiedy zamieszczasz zdjęcia pokazuję Jabbarka TŻowi komentując jacy oni są podobni do siebie. A jak byłam w Poznaniu, prezentowałam Jabbarka i Fadusia mojej Rodzinie - "Zobaczcie - tak będzie wyglądać Lulu jak dorośnie" <rotfl>donka pisze:Matko jedyna, mój Jabbarek <lol>
Lulusia, ślicznotka <zakochana> No, ale...nie może być inaczej, wszak to skóra zdjęta ze starszego brata <mrgreen>
- Bartolka
Moment poinformowania Holly o wysłanym zdjęciu nie był dla mnie łatwy...
W pierwszej chwili zareagowała : "Ale jaki konkurs fotograficzny???"

No to ja się miotam, tłumaczę, że to chodzi o zdybanie i w ogóle i......pokazałam jej TO zdjęcie...

Potem była chwila "zawieszki"...

No i foch... <zły>

Wiadomośc o wygranej i obiecany prezencik wprowadziły Holinka w euforię
<lol> oł jejeje

W pierwszej chwili zareagowała : "Ale jaki konkurs fotograficzny???"

No to ja się miotam, tłumaczę, że to chodzi o zdybanie i w ogóle i......pokazałam jej TO zdjęcie...

Potem była chwila "zawieszki"...

No i foch... <zły>

Wiadomośc o wygranej i obiecany prezencik wprowadziły Holinka w euforię