Fellow Kates Akis - FELEK:)
- Angee
Dzięki
Tunel dla Felka okazał się dobrym zakupem. Uwielbia bawić się w nim, a nawet tak sobie w środku posiedzieć lub pokimać
.
Ostatnio z rana łobuz mały jak nudzi się to zaczyna pogryzać mnie lub męża za stopy
Jak zostanie przez nas pogoniony, to kolejnym celem niesfornego Felka staje się maltanka. Dzisiaj łomot taki jej spuścił , że szkoda mi białej
Ona jak go już widzi na łóżku, to wieje błyskawicznie. Felek widząc, że biała panicznie boi się go, wykorzystuje to <diabeł>
Jeszcze yorczka nie dała sobie dosłownie wejść na głowę, bo to przecież terrier "twardy charakterek" <lol>
Ostatnio z rana łobuz mały jak nudzi się to zaczyna pogryzać mnie lub męża za stopy
Jeszcze yorczka nie dała sobie dosłownie wejść na głowę, bo to przecież terrier "twardy charakterek" <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Angee oj to macie wesoło <lol>Angee pisze:DziękiTunel dla Felka okazał się dobrym zakupem. Uwielbia bawić się w nim, a nawet tak sobie w środku posiedzieć lub pokimać
.
Ostatnio z rana łobuz mały jak nudzi się to zaczyna pogryzać mnie lub męża za stopyJak zostanie przez nas pogoniony, to kolejnym celem niesfornego Felka staje się maltanka. Dzisiaj łomot taki jej spuścił , że szkoda mi białej
Ona jak go już widzi na łóżku, to wieje błyskawicznie. Felek widząc, że biała panicznie boi się go, wykorzystuje to <diabeł>
![]()
mój znajomy tez ma taki duecik i gdy jestem u niego jestem wręcz zachwycona przyjaznią psio-kocią i to dwa chłopaki, a śpią w nocy panu na głowie( każdy ma swoje ucho) , a najbardziej mi sie podoba ,że pies Franciszek jest połową kocura <lol>
-
kotku
To wszystko wasza wina, że Felek terroryzuje resztę bo nie dajecie się gryźć po nogach! <lol>
Oczywiście żartuję. My z TŻ'tem już wypracowaliśmy system zawijania się w kołdrę wyjątkowo szczelnie
Tak jak Danusia napisała, macie wesoło a już na pewno ciekawie <klaszcze>
Głaski dla wszystkich stworzonek

Oczywiście żartuję. My z TŻ'tem już wypracowaliśmy system zawijania się w kołdrę wyjątkowo szczelnie
Tak jak Danusia napisała, macie wesoło a już na pewno ciekawie <klaszcze>
Głaski dla wszystkich stworzonek
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
- Angee
- Angee
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt: