Lucek, Leoś i Jadwinia
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Hann
Podpisuję się pod wszystkim co napisałyście <mrgreen> Jest dzieciuchem, ale przesłodkim, tak chwyta mnie ten kot za serce, że przepadłam za nim z kretesem <serce>
Poza tym się muszę przyznać, że uwielbiam tę jego mentalną niedojrzałość i mam nadzieję, że nigdy mu nie przejdzie <lol>

Moje koty charakterologicznie idealnie wpasowują się w bohaterów filmików Simon's cat. Nawet podejrzewam, że ktoś mi tu je podgląda <lol> Jak Lucek zmuszony zostaje wygłupami Leosia do podniesienia się i przeniesienia na kanapę obok, to mam wrażenie, że słyszę jego pełne rezygnacji westchnienie <lol>
http://www.youtube.com/watch?v=A3JC24p0YsA
Poza tym się muszę przyznać, że uwielbiam tę jego mentalną niedojrzałość i mam nadzieję, że nigdy mu nie przejdzie <lol>
A Lucek, Marinko, pod spodem, na zdjęciu wręcz niewiarygodnym! Mój pan-do-bólu-poważny wyraził chęć zabawy zabawką <shock> Przez całe 10 sekund <lol>Marina pisze:A gdzie Lucuś?![]()

Moje koty charakterologicznie idealnie wpasowują się w bohaterów filmików Simon's cat. Nawet podejrzewam, że ktoś mi tu je podgląda <lol> Jak Lucek zmuszony zostaje wygłupami Leosia do podniesienia się i przeniesienia na kanapę obok, to mam wrażenie, że słyszę jego pełne rezygnacji westchnienie <lol>
http://www.youtube.com/watch?v=A3JC24p0YsA
-
kotku
Hehe
Już sobie to wyobrażam jak Leontes śpi na Lucku <zakochana>
Może też powinnaś nakręcić filmik!
A Lucjan piękny, dostojny... ale nawet najpoważniejszy ktoś tęskni czasem za odrobiną zabawy <lol>
Pozdrowienia dla pięknych, uzupełniających się kotków i dla tego małego różowego kotka co tak słodko coś majstruje przy stole

Może też powinnaś nakręcić filmik!
A Lucjan piękny, dostojny... ale nawet najpoważniejszy ktoś tęskni czasem za odrobiną zabawy <lol>
Pozdrowienia dla pięknych, uzupełniających się kotków i dla tego małego różowego kotka co tak słodko coś majstruje przy stole