Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Ania_83
Sonia pisze:Moje firanki z długości do podłogi skurczyły się już tak bardzo, że są duuuużo powyżej parapetu <lol> Ale ja to miałam i zresztą nadal mam, bo nie wyrosła z tego, świrniętą maniaczkę ściągania firanek
hehehe no u mnie takie skrócenie to chyba w ogóle nie wchodzi w grę bo wszystkie moje okna są długie - w sensie do podłogi :-P ) i taka firanka do połowy okna trochę śmiesznie by chyba wyglądała <lol>
Luncia to albo skacze do klamki przez firnkę albo jak jest bardzo zniesmaczona tym że na chwilę siadłam i się z nią nie bawię - wtedy mi pokazuje że i tak wstanę i będę za nią ganiać <lol>
A manie ściągania to ma ręcznika i ściereczki w kuchni.. robi to conajmniej z 15 razy dziennie..
- Ania_83
<lol> <lol> no nie wiem czy powinnam się tak śmiać, bo ostatnio jak jechałysmy samochodem, to bacznie mi się przyglądała co robię.. więc nigdy nie wiadomo co wymysli następnym razem <mrgreen>kotku pisze:Dobrze, że się jeszcze nie nauczył prowadzić samochodu...kot w domu ma zawsze najdroższe zabawki <lol> czas sie przyzwyczaic <mrgreen>
- asiunia0312
Taaak... Miśkę też bardzo mocno interesuje co tam się dzieje pod kierownicą że nogi tak się machają.Ania_83 pisze:<lol> <lol> no nie wiem czy powinnam się tak śmiać, bo ostatnio jak jechałysmy samochodem, to bacznie mi się przyglądała co robię.. więc nigdy nie wiadomo co wymysli następnym razem <mrgreen>kotku pisze:Dobrze, że się jeszcze nie nauczył prowadzić samochodu...kot w domu ma zawsze najdroższe zabawki <lol> czas sie przyzwyczaic <mrgreen>
Słodki rozrabiak z Lunki. Rośnie w oczkach. Pogłaskaj tam ją od nas. Ja kończe bo mi tu dieselek jeździ po klawiaturze
- Ania_83
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Rośnie Aniu rośnie
Tyle,że Ty przebywając z nią na co dzień tego nie zauważasz tak bardzo jak osoby widzące ją rzadziej. To tak jak z dziećmi
Mama też nie widzi,że jej dziecko rośnie z każdym dniem. Dopiero po dłuższym czasie widzi zmiany
Najlepiej to na wadze kuchennej do miski wsadzić i na wagę
Albo jak nie masz takiej możliwości to najpierw zważyć siebie ( <roll> ) a potem siebie z kotem,ale to nie dokładne jest na tak młodego kota 
Najlepiej to na wadze kuchennej do miski wsadzić i na wagę
- Izabella1974
A Kuba nie przepada za firankami...Za to uwielbia foliowe worki niszczyć, skopać, rośnie ekolog
A jak wchodzi za segment gdzie są kabelki, to jak zagwiżdżę odrazu wychodzi, tak się boi gwizdania, nie wiem czemu...Ogólnie jest posłuszny i baaaardzo mądry, rozumie wszystko co mówię. A w chowanego mógłby się bawić non stop, chowa się i nawołuje do szukania i tak mógłby cały dzień :-) Aportuje, gada non stop, chodzi za mną ciągle i obserwuje. Ogólnie b. śmieszny... :-) Pozdrawiam
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt: