Guru Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Wspaniały koci team :) Teraz jeszcze pannica mu pokazuje świat, wkrótce wszystko się odwróci do gory nogami :D Piękne masz kociaki.
Awatar użytkownika
nataniela
Hodowca
Hodowla: Britabby*PL
Kontakt:

Post autor: nataniela »

Rude jest piękne :)
Awatar użytkownika
martha

Post autor: martha »

Ostatnie zdjęcie <serce>
Awatar użytkownika
agnieszkaalex

Post autor: agnieszkaalex »

Oj i mnie się co raz bardziej maży takie rude futerko <lol> Super fotki <ok>
Awatar użytkownika
EDZIA

Post autor: EDZIA »

Oj Guru, Guru - Ty przystojniaku <zakochana> <serce> <zakochana>

Ostatnia fotka jest [shadow=orange]THE BEST !!![/shadow]
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Tak rude futerko jest bardzo kochane <zakochana> to słodki i sympatyczny chłopczyk.
Nie potrafię tego wytłumaczyć i sama pojąć, <suchy> że nic w wydaniu kociastych mi nie przeszkadza i nie denerwuje , ani pobudka o czwartej w nocy na karmienie (mymłon jeszcze funkcjonuje na całego <lol> ) ani porozwalane zabawki, poroznoszony żwirek itd. To są bardzo przyziemne i prozaiczne sprawy , na które nie zwracam uwagi , jak trzeba będzie to wszysko w krótką chwilę można posprzątać i poukładać. ;-))
Wiem jedno Miśki działają na mnie bardzo wyciszająco . Przy nich zapominam o wszystkich problemach i za to je tak bardzo kocham <serce> <serce>

to na deserek
Obrazek

jakość :foto: ma wiele do życzenia :-/ ale nastrój świąteczny za oknem już mamy :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Czy to widok z okna, Dorotko?
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

tak na Ratusz Miejski , kładziemy się spać i budzimy z widokiem na świąteczne drzewko :-)
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Od wczoraj mamy już naszą choinkę.
Moje przypuszczenia odnośnie zainteresowań Gurusia sprawdziły się w 100 %. <mrgreen> Chłopczyk jak na prawdziwego mężczyznę przystało osystowała mi nierozłącznie. Po wyjęciu drzewka z pudełka myślal,że kupiłam nowy strzępaty drapak ,bo bez namysłu w kilka sekund wdrapał się na szczyt choinki <lol> <lol> . Żadna ozdoba nie umknęła jego uwagi łącznie ze światełkami, które próbował ugryść. <diabeł> .
Po powrocie z pracy drzewko stało ale mały nicpoń nie rezygnuje i co jakiś czas wskakuje i próbuje się wdrapać na szczyt.
Jeszcze jedna rzecz bardzo bawi mojego Misia a mianowicie kotłowanie się w wyprasowanych serwetkach i obrusach.Patrzy się takim niewinnym wzrokiem a za moment i robi ponownie swoje.
Ubaw mamy z tego trzpiota niewąski <mrgreen>

oto nasze drzewko <santa1>
Obrazek
a to są fotki z dzisiejszego poranka , Enya więcej szoruje Gurusia niż siebie <zakochana>
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Ula
Agilisowy Rezydent

Post autor: Ula »

Choineczka,no no ...duuużo prezentów pomieści <santa1> i piękno z bezpieczeństwem połączone :-)
A panna to typowa kobietka o porządek(futra też) trzeba dbać <lol>
A wylegiwania się na świeżym pranku to Dorszka uczyć musi;Mój Kot,nosi ksywkę Lenorek <mrgreen>
ODPOWIEDZ