Bazyl, Simon i Apsik

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Matko jedyna, nie wiedziałam, że mój Simon posiada taki instynkt łowcy.
Siedzę sobie przy kompie a on wpada do pokoju, siada i tak mruczy jak nigdy do tej pory. Pozostałe dwa cielaki siadają w odległości ok. metra od niego. Ten dalej mruczy, jak pies. Patrzę a on ma rybkę z akwarium <shock> , chyba wyskoczyła bo nie widziałam ani nie słyszałam, żeby łowił. No to chciałam mu ją zabrać, żeby nie zeżarł tej biednej nieszczęśnicy a on ją w zęby i dyla. Kurcze no tak się zawziął, że masakra. Łatał z nią w zębach jak lew na sawannie wydając dzikie pomruki a ja za nim (za nami pozostałe cialaki). W końcu udało mi się odebrać mu padlinę ale tak się przy tym walnęłam głową w parapet, że hej. Teraz obrażony łowca siedzi pod akwarium i czeka na kolejną ofiarę a mnie boli czaszka.
Kurcze jak on by dorwał jakąś mychę to nawet tego nie chcę sobie wyobrażać <shock> . No to teraz mogę się przynajmniej chwalić, że choć kastrat (pisałam kiedyś jak ludzie mówili- taki drogi i jeszcze dzieci robić nie będzie :-o )to przynajmniej łowny ;-)) .
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Hehe ale się uśmiałam z tej relacji. Brawa dla Simonka za super łowczy instynkt. Reszta cielaków niech się uczy od niego <lol>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

:haha: <rotfl>

tylko pozazdrościć takiego kocurra <lol>

plaga mysz Wam nie grozi będą omijać Wasz dom łukiem <lol>
beniagor
Hodowca

Post autor: beniagor »

:radocha: ale się uśmiałam, Simonku jesteś wielki, za Twój instynkt <klaszcze> miziam wszystkie futerka :kotek: :kotek: :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

No... w końcu to kot! Najlepszy łowca świata :) <klaszcze>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Historia z rybką strasznie mnie się podoba <lol> TŻ też się uśmiał...
Co za ŁOWCA z tego, jak go stale nazywasz, Marudy. Musisz to teraz odwołac!! <diabeł>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Anitko :-( mam nadzieję, że już głowa nie boli :hug:
A z Simonka prawdziwy łowny kocur :kotek: Przyleciał do Pani pochwalić się zdobyczą <lol>
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Ale się uśmiałam :haha: Musiało to nieźle wyglądać, Simon z rybą w zębach ucieka, pozostałe chłopaki za nim, ciekawe cóż on tam ma i na końcu pościgu Ty, próbująca odebrać zdobycz <lol>
Ma chłopak osobistą Treserkę to i potrafi <rotfl>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

super razem trenują :kotek:
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Wszystko jasne, głodzisz koty!! Biedny chudzielec dybający na siatce... teraz znowu polowanie na rybkę <shock> Nakarm ich :axe:
Zablokowany