Lucek (Inero Anpami Line*PL) i Nori Agilis Cattus
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Anka
- Agilisowy Rezydent
niestety nie ma tak dobrze. Do dzisiaj straszy piekne i wielkie legowisko- igloo. Lucek tam wchodzi tylko i wyłącznie wtedy, gdy legowiskiem się zainteresuje LIla. inaczej olewa siurem parabolicznym od zawsze. I nigdy nie pomogło zmienianie miejsca legowiska, kładzenie go gdzieś wyżej itd. po prostu mu się nie podoba, a szkoda :-) no ale cóż...
Aktualnie ma legowisko na 4 kółkach, z budką, śpiworkiem zimowym i pokrowcem w kolorze fioletowym- pomieszkujemy u moich rodziców chwilowo :-)
Aktualnie ma legowisko na 4 kółkach, z budką, śpiworkiem zimowym i pokrowcem w kolorze fioletowym- pomieszkujemy u moich rodziców chwilowo :-)
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Agnieszka7714
- Yola
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
u mnie dokładnie jest tak samo , ta poducha była mega gruba i ogromna bez poduchy z maleńkim kocykiem no to jeszcze od biedy moze być , właśnie jakąś mysz mozna podrzucić z poczekaniem na lepsze czasy <lol> ,a ulubiony jest karton z wyciętą bramą wjazdową <lol> ustawiony na małym dywaniku i to jak najbardziej lubimyAgnieszka7714 pisze:A ja zapytam czy w tych iglo macie miękkie poduchy, bo moje jak mają wyścielone to za wroga nie wejdą. Na twardym owszem, wylegują się.
Ja mam jeszce oponkę od Rufiego i w niej jeszcze nigdy Kolorusia nie widziałam
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Moje iglo też miało miękką poduchę w środku. Wtedy to nawet żaden kot nie chciał wejść zobaczyć do środka. Dlatego poduchę wyciągnęłam i dałam do schroniska, tam wszystko się przyda, a do igla dałam poskładany koc wsadzony do poszewki z poduszki. Jest to raczej twarde podłoże, a nie miękkie.
Moje miśki też nie gustują w miękkich poduchach

Moje miśki też nie gustują w miękkich poduchach