Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- Bartolka
:-) Jest znacznie lepiej tzn. Bibucha nie warczy, nie syczy, ale niewątpliwie jest kotką płochliwą. Jak w zabawie coś się przewróci lub zastuka, to w mig zwiewa jakby jej własny ogon płonął. Nawet jeśli poruszam się inaczej niż zwykle - szybciej chodzę, głośniej mówię - oczy jej się robią jakby ducha zobaczyła <lol> Taki to właśnie mój wrażliwiec kochany. Jest też najbardziej do mnie przywiązana, ale tylko na swoich zasadach, stara się wokalnie wymusić ciągłą obecność właśnie przy niej. Tak jakby chciała sobie udowodnić, że jest ważna. Stały scenariusz - idzie do innego pokoju i krzyczy <diabeł> A jeśli jej odpowiem, to już jestem przegrana w tym dialogu <lol> Po prostu wymiękam i idę do niej <diabeł> Wymiziam, przytulę i jak jej już powiem, jak baaardzo ją kocham i że jest cudowna, jest spokój - mogę sobie już iść, bo kotek po raz kolejny się upewnił, że jest kochany <zakochana> Osobowość Lulu pomogła w tej właśnie relacji, bo najprościej ujmując jest pewna siebie :-) Jest najmniej lękliwa, a kiedy trzymam ją na rękach, nie czuję żadnego napięcia, co było dla mnie nowością. Myślałam, że koty naturalnie mają w sobie takie spięcie w ciele, a Lulu jest jakby miękka w mięśniach - cokolwiek robię - tulę, noszę przewieszoną przez ramię, obcinam pazurki, czyszczę pysio - po prostu NO STRES :-) To dużo ułatwia w życiu wspólnym całego stada :-) Myślę,że dobrze się czują wszystkie ze sobą :-)Dracanka pisze:A jak stosunki Bibi - Lulu? Coś się zmieniło? :-)
Tak Bibulek wygląda jak coś "strasznego" usłyszy <lol>

Tak od rana Holly-Travolta tańczy do swojej ulubionej piosenki z "Pulp Fiction" <lol>

A Lulu ma luz <lol>

- Agnieszka7714
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
- Angee
Cudowne są Bartolko Twoje trzy dziewczyny <zakochana> Trzy kocie muzy... dla nich i o nich można tworzyć sztukę <zakochana> Za sprawą tych niezwykle urodziwych kotek i Twoich przepięknych zdjęć w Waszym temacie jest tak bajkowo <zakochana> Po prostu odpływam .... i marzyć chcę .... <zakochana>
Jak czytałam to, co napisałaś o Lulaczku, to tak jakbym czytała o swoim Felku - EVERY TIME NO STRES <lol> Widać te typy tak mają <lol>
Pozdrawiam
Jak czytałam to, co napisałaś o Lulaczku, to tak jakbym czytała o swoim Felku - EVERY TIME NO STRES <lol> Widać te typy tak mają <lol>
Pozdrawiam