Isabella
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Paulinko, dopiero doczytałam - gratuluję dokocenia <klaszcze> Śliczna szylkrecia <serce>
Dziewczyny muszą się dotrzeć, na razie są krótko razem. Tak jak pisała Sonia, starałabym się odwracać uwagę Izki zabawą. Gdy u mnie kociaste czasem się "boksują", zawsze staram się do nich mówić spokojnym głosem, że są dobre, grzeczne, kochane itp
U mnie to działa!
Dziewczyny muszą się dotrzeć, na razie są krótko razem. Tak jak pisała Sonia, starałabym się odwracać uwagę Izki zabawą. Gdy u mnie kociaste czasem się "boksują", zawsze staram się do nich mówić spokojnym głosem, że są dobre, grzeczne, kochane itp
- PaulinaP
dzięki tez się bardzo cieszę <tańczy> Zatem wygląda na to, że wszystko w normie ;) zobaczymy co dalej ale wiecie co, nie wiem jak mogłabym bardziej dopieszczać Izulę. ona jest naprawdę tak wyprzytulana, wygłaskana, że czasem się zastanawiam jak ona to znosi <rotfl> ale biorą sobie do serca Wasze rady. zatem grożenie paluszkiem <kciukwdół>
- PaulinaP
za radą Magi i MadziuliM zastosowałam feromony Feliway i..wygląda na to, że jest lepiej <rotfl> Iza nadal goni małą ale reakcja z 2 strony troszkę się zmieniła. Bakalia jest bardziej odważna, wychodzi spod szafy, na widok Izuli nie rzuca się już do ucieczki. kicia jest bardzo zabawna. wychodzi spod szafy najpierw do połowy, czasem wysuwa się za pomocą łapek do góry brzuchem. miauuukoli w oczekiwaniu na jedzenie, łasi się w sposób dość nerwowy jak na moje oko-niespokojnie, nie usiedzi w 1 miejscu nio i mała korzysta z drapaka.
jutro wizyta kontrolna Eli z DT ;)
jutro wizyta kontrolna Eli z DT ;)
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt: