Gabryś i Leon
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Dracanka
Ty lepiej pokaż swoje Łobuzy <diabeł>madziulam2 pisze:a moje łobuzy bardzo lubią wszelakie oponki, legowiska - no po prostu księciunie na ziarnku grochu <zakochana> <zakochana>
Zakupiła odbłyśniki, lustrzanki, cuda na patyku, a zdjęc jak nie było tak ni ma...
Marzyłaś o aparacie, teraz jak masz - posucha w wątku!
Upraszam się o poprawę
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Święte słowa! Lepiej nie można było tego ująć. Madzia bierz się do roboty i wstawiaj nam tu Gabrysia i Leonka, bo pewnie urośli od ostatniego oglądaniaDracanka pisze:Ty lepiej pokaż swoje Łobuzy <diabeł>madziulam2 pisze:a moje łobuzy bardzo lubią wszelakie oponki, legowiska - no po prostu księciunie na ziarnku grochu <zakochana> <zakochana>
Zakupiła odbłyśniki, lustrzanki, cuda na patyku, a zdjęc jak nie było tak ni ma...![]()
Upraszam się o poprawę
- Agnieszka7714
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
czarownice <diabeł> <diabeł>Sonia pisze:Święte słowa! Lepiej nie można było tego ująć. Madzia bierz się do roboty i wstawiaj nam tu Gabrysia i Leonka, bo pewnie urośli od ostatniego oglądaniaDracanka pisze:Ty lepiej pokaż swoje Łobuzy <diabeł>madziulam2 pisze:a moje łobuzy bardzo lubią wszelakie oponki, legowiska - no po prostu księciunie na ziarnku grochu <zakochana> <zakochana>
Zakupiła odbłyśniki, lustrzanki, cuda na patyku, a zdjęc jak nie było tak ni ma...![]()
Upraszam się o poprawę![]()
![]()
<diabeł>
jak coś ufoce sensownego to i wkleję <gwiżdże>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- CZANKRA
- Hodowca
- Kontakt:
Matko swiety Bog Pana Boga chwali - watek mi sie pokazal dzis ni z tego ni z owego na meilu ze ktos cos napisal od pazdziernika 2011 ( ostatnio pokazal mi sie gdy byla sesja zdjeciowa wsrod nowych mebli i obok akwarium ).
Mam nadzieje ze ze zdrowiem juz lepiej u kotuchow - chodzi mi o mocz i czekam na nowe zdjecia kocurkow nowym aparatem - tylko bez poobcinanych uszu
Mam nadzieje ze ze zdrowiem juz lepiej u kotuchow - chodzi mi o mocz i czekam na nowe zdjecia kocurkow nowym aparatem - tylko bez poobcinanych uszu
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent