Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
A bo ja takie mini wakacje Dorszce od siebie zrobiłam <lol> ale już powoli wracam z marudzeniem <mrgreen>Justyna pisze:Mago ... Ty patrzysz i nie grzmisz!!!
I tak na dobry początek, to chciałam zauważyć, że Jagódki dawno nie widzieliśmy. Bardzo dawno. Na wystawy dziewczynka jeździ i tam też NIKT jej zdjęć nie robił.
Tak więc bardzo proszę o zdjęcia Gatty <diabeł>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
W wyniku tak zmasowanego ataku w różnych wątkach, żeby już mi żyć niektórzy dali, zrobiłam Starym kilka zdjęć. Od razu mówię, że miot H się na razie nie załapał <diabeł> I Borgii chwilowo niet.
Arabica pięknieje z tygodnia na tydzień, mam nadzieję, że ta tendencja utrzya się jeszcze przez miesiąc, to może w styczniu skończymy Supreme (Europę znaczy się
)

Arabica pięknieje z tygodnia na tydzień, mam nadzieję, że ta tendencja utrzya się jeszcze przez miesiąc, to może w styczniu skończymy Supreme (Europę znaczy się

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Vanicca
tutaj odpowiedź z mojej strony może być niestety tylko jedna <suchy> :Od razu mówię, że miot H się na razie nie załapał
Co do starszyzny to Arabica jest piękna. Chciałam obstawać za Clarą jako, że to matka mojej pociechy, ale dziś nie mogę :-).
PS. Dziewczyny trzymajcie dzisiaj kciuki, bo dla odmiany dzisiaj w nocy jedna z naszych psich pociech się rozpakowuje
- Justyna
O Maaaatko .... całe szczęście że mi dokładny adres hodowli Agilis nieznany, bo nie ręczę za siebie <strach>
Mogłabym dopuścić się czynu karalnego ...wszystko można by podciągnąć pod niepoczytalność pomieszaną z pomrocznością oraz rządzą posiadania BOSKIEGO IDEAŁU KOTA .....ale kto wie jak by się to wszystko skończyło.
FADO NIEZIEMSKI
!! Zdjęcie 2 <ok>
Ps.Dorotko na którym pięterku mieszkacie???
Mogłabym dopuścić się czynu karalnego ...wszystko można by podciągnąć pod niepoczytalność pomieszaną z pomrocznością oraz rządzą posiadania BOSKIEGO IDEAŁU KOTA .....ale kto wie jak by się to wszystko skończyło.
FADO NIEZIEMSKI
Ps.Dorotko na którym pięterku mieszkacie???