Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Przepraszam za jakość, ale nie mogłam się powstrzymać <lol>
Jutro wkleję ładniejsze zdjęcie, w dziennym świetle, na ulubionym przez Ozziego kolorze- groszkowym zielonym <diabeł>

Obrazek
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Zapomniałaś napisać:

Dywanik do nabycia na najbardziej wypasionym stoisku na wystawie w Warszawie <lol>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Kolejna rzecz, która miała być dla ludzi, a została przejęta przez koty :-/
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Ozz jakie stópki <lol> A jaka fałdzioszka <zakochana> A jaki łeb... Więcej zdjęc z lotu kota <lol>
Dywanik czad. Strasznie mi żal, że nie będzie mnie w Warszawie ;-(
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

No to ja rozumiem :-D

Specjalny piękny perski dywan ręcznie wykonany dla ukochanego pupila , niepowtarzalna okazja i możliwość lokaty posiadanych środków <lol>

Ja też taki chce :-x tylko w stosownym kolorku <diabeł> tak żeby pięknie krem było widać <lol>

No Ozziemu na wszystkich ślicznie <serce> :kotek:
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

mimbla pisze:Kolejna rzecz, która miała być dla ludzi, a została przejęta przez koty :-/
Nic nowego <mrgreen> Ja to to nawet nie mam jak usiąść przed kompem bo nowy stołek zajęty na okrągło <lol> .Zdrówka dla chłopaków ,no i chyba wrócisz do robienia rosołków jak to sugerowałaś na wątku barfowym?Polecam dodawanie wody czy właśnie tego rosołku do każdej puchy czy mięska. :-D
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Renia pisze:Zapomniałaś napisać:

Dywanik do nabycia na najbardziej wypasionym stoisku na wystawie w Warszawie <lol>
jestem ciekawa co jeszcze będzie na tym stoisku = czytaj: ile kasy brać <lol> <lol>
Dracanka pisze:Ozz jakie stópki <lol> A jaka fałdzioszka <zakochana> A jaki łeb... Więcej zdjęc z lotu kota <lol>
Dywanik czad. Strasznie mi żal, że nie będzie mnie w Warszawie ;-(
Ania masz jeszcze szanse do Nas dojechać - zapraszamy!!!
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Zaraz powstanie groszkowy i fuksjowy. Niestety jasnych na razie nie będzie, chyba, że kupię okazyjnie jakąś fajna beżową wykładzinę- nawet ostatnio oglądałam w Obi, ale potem sie pochorowałam, więc pewnie mi już wykupili...

Na stoisku będzie też kilka innych rzeczy- na pewno będą poduchy w kształcie kotów z baaardzo fajnych i porządnych tkanin, głównie żakardów- w wersjach bez oczu i noska, jeśli ktoś pamięta prototyp, do którego przytulał się Ozz <lol> . Ot- poducha z poważnej tkaniny w niepoważnym kształcie. Na razie nie chcę pokazywać wszystkiego, bo nagrody za Zdybanych nie byłyby niespodziankami <diabeł>

Ugotowałam wieeeelki gar rosołu bez grama soli na szyjkach indyczych z odrobiną marchewki. Wieeelki, bo Konkubent powiedział, że nie może być tak, że koty mają lepiej od niego i on tez chce chociaż porcję. Ostatecznie rosół skonsumował sam, bo koty tylko powąchały, zamoczyły języki i poszły. Myślę, że dla mnie jedynym ratunkiem jest woda o smaku chrupek, bo moje koty ani mięsa, ani puszki nie tkną...
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Przy okazji widać jaka jest różnica w wielkości obu moich kotów- rówieśników. Dywanowa głowa kota ma szerokość 80cm.

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

madziulam2 pisze:
Ania masz jeszcze szanse do Nas dojechać - zapraszamy!!!

Przejazd w jedną stronę kosztuje mnie 7 godzin, więc nie mam szans ;-( <offtopic>

Dywaniki pyszne! Igg ładnie na fuksji wygląda :-) A że drobniejszy... za to ma oczy piękne <mrgreen>
Zablokowany