Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- dopiero doczytałam o perypetiach zdrowotnych Frodzia...uffff,,, ogromnie się cieszę, że tak dobrze się wszystko skończyło... :-)
- przesyłamy gorące głaski dla oby kociaczków :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Agnieszka7714 pisze:Mago trzeci przybywa w marcu. Myślę, że w pierwszej połowie, ale to jeszcze ustalimy, bo Robert stwierdził, że tym razem to on będzie na tacierzyńskim bo to ma być jego kotek. <lol> No cóż nie będę zołza i nie będę go wyprowadzać z tego błędu. Mówiłam mu, że jak chce kotka dla siebie to musi kupić dziewczynkę. ;-)
<lol> Nie wyprowadzaj - po paru dniach jak zobaczy, że mała jest za Tobą, nie będzie nawet przypominał, że miało być odwrotnie <lol> No chyba, że będzie się bardzo starał o jej względy ;-)) U nas trzecia kotka była pewnie nadzieją TŻta że będzie tylko jego. A Lulu od początku ciągle przy mnie <zakochana> Jakoś nie ma tematu...męska duma? ;-)) Choć napomknął parę razy, że On sobie teraz sprawi niebieskiego kocura <lol>
Awatar użytkownika
monia85

Post autor: monia85 »

Fajne kociaki :)
Trzymam kciuki za udane dokocenie :-D
Bożena

Post autor: Bożena »

Agnieszko zazdroszczę Ci tak fajnych chłopaków a co za szczęście będzie gdy dołączy trzecie futerko <ok> <ok> Cieszę się że jest wszystko ok ze zdrówkiem misiaczka.Ja kupiłam do przemywania okolic oczek płyn dla Kacpra i narazie jast ok.Głaski dla futerek :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

O dziękuję, że ktoś tu jeszcze zagląda. ;-))
Byliśmy dzisiaj u weta, bo Vincusiowi coś zaczerwieniły się oczka. Okazało się, że ma zapalenie spojówek i troszkę różowe gardziołko. Dostał gentamycynę w kropelkach. No i waga lekka 5,70. Kruszynka moja słodka, dobrze, bo wyleguje się na mnie co noc, więc jest mniej do dźwigania.

Frodowi podaliśmy zylexis (w niedzielę druga dawka a za tydzień trzecia), mam nadzieję, że to go wzmocni i skończymy walkę z oczkami. No i u niego nadal waga ciężka 7,90. Naprychał na weta i pofurczał jak to ma w zwyczaju. Może w weekend będzie słoneczko to wstawię kilka fotek.
Pozdrawiamy wszystkich odwiedzających
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

No to ja bardzo mocno trzymam kciuki za zdrowe oczki chłopaków <ok>

Waga lekka i ciężka <lol> słodziaki one takie mają być , ale te 7,9 mieć w nocy na brzuchu albo na klacie to nie lada wyzwanie <lol>

:kotek: :kotek:

czekamy na fotki :-D
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Zdrówka życzę chłopakom, niech się zagoją oczka raz dwa :kotek: :kotek:
Waga Froda naprawdę imponująca, jest co dźwigać i przytulać <mrgreen>
A foteczki bym sobie pooglądała, bo dawno chłopaków nie widziałam :foto:
Bożena

Post autor: Bożena »

Agnieszko nie tylko Ty jojczysz ale co możemy zrobić gdy nasi podopieczni nie mówią w naszym języku i nie mogą się poskarżyć . :hug: Niestety tylko nasza obserwacja i weta.Miło jest czytać o Waszej rodzine i o miejscu futerek w niej :kotek: :kotek: Trzymam kciuki za oczka chłopaczków <ok> <ok> wygłaskaj ich od nas :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Ja też za zdrówko, żeby terminu przybycia Rudzielca nie trzeba było przesuwac :-)
A fot nacykaj, wiesz, że uwielbiam Vincusia <serce>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Kciuki by wszystko dobrze było <ok>
Zablokowany