Feluś jest suuuper dzielnym kocurkiem. Szybko regeneruje siły. Po pierwszym posiłku cały czas spał. Z godzinę temu ponownie się obudził, wskoczył do mnie na kolana i domagał się pieszczot. Mordkę miał już całkiem wesołą, a wzrok bystry. Poranne otępienie na szczęście minęło. Feluś poprosił o jedzonko. Gdy dokończył swoją puszkę, umył się i dalej poszedł spaciu
Fellow Kates Akis - FELEK:)
- Angee
Dziękuję dziewczyny za wszystkie ciepłe słowa :-)
Feluś jest suuuper dzielnym kocurkiem. Szybko regeneruje siły. Po pierwszym posiłku cały czas spał. Z godzinę temu ponownie się obudził, wskoczył do mnie na kolana i domagał się pieszczot. Mordkę miał już całkiem wesołą, a wzrok bystry. Poranne otępienie na szczęście minęło. Feluś poprosił o jedzonko. Gdy dokończył swoją puszkę, umył się i dalej poszedł spaciu
- Bartolka
- Angee
dobre <lol> uśmiałam się <lol>Bartolka pisze:... smokiem wielkim z poczekalni się nie przejmuj, pewnie ma rozstępy pod futrem :-P ... <lol>
Aniu, Feluś wymiziany po wsze czasy
Chłopak czuje się już super <klaszcze> Dzielny mój kocurek
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie miłe słowa
- Angee
Dziękuje Bartolko za odpowiedź. Powiem szczerze, że zaczęłam się już trochę martwić. Jak tak dalej będzie to będziemy musieli wybrać się do weta. Póki co tłumaczę, że to może jeszcze po zabiegu Felek nie doszedł do siebie... Dobrze, ze chociaż minimalnie on czasami podjada, gorzej byłoby gdyby przestał w ogóle jeść. Straszny smętas się z niego zrobił, tylko śpi w kółko, do zabawy też nieskory
Poobserwuje go jeszcze i najwyżej jak mu nie przejdzie skontaktuję się z lekarzem.
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt: