Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL

Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Lulu jaki luzak we śnie <lol> Może się bardziej wykręcic? <lol>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

piękne fotki Uwielbiam je :kotek:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Kochane dziewczyny <serce> Jak dobrze, że z każdym dniem jest lepiej :-) :kotek: x 3
A z Lulutka to trochę taki ragdoll ;-))
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Przeglądając zdjęcia, a trochę się tego nazbierało, wyjść ze zdziwienia nie mogę, jak Lulu rośnie <shock> Taka pyza się robi, że portrety sprzed tygodnia są nieaktualne <lol>

Dokocenie i dwutygodniowy wyjazd był dla dziewczynek bardziej emocjonujący niż przypuszczałam. Jak nie zapalenie oka Holly, to alergia Bibi, a teraz cała trójka trądzik na bródce. No więc wzięłam trio do weta na zastrzyk Zilexisu. Jutro trzecia seria. Mam nadzieję, że to sprawę unormuje.
W piątkowe popołudnie odwiedziła Córeczkę swoją Dorszka i było miło bardzo, choć zdecydowanie za krótko :-) Miałam troszkę tremę, ale to samo przeżywałam, gdy Pani Grażyna odwiedziła Holly i pewnie zupełnie niepotrzebnie :-)

Troszkę Was zarzucę fotkami, ale jak tu dokonać selekcji, kiedy takie zapasy w albumie :-)

Jedno zdjęcie Bułeczki Holinka <serce>
Obrazek

Mój nerwusek Bibi <serce>
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Z Lulusią...
Obrazek

Obrazek

No i najmłodsza Perełka <serce>
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
kotku

Post autor: kotku »

Piękne koteczki ! <serce> Słodziutkie, puchate... no i świetne zdjęcia!
Dużo głasków i mam nadzieję, że szybko przestaną się stresować i zdrowotnie odetchną.. alergie, trądziki i inne brzydactwa a kysz kysz! :kotek:
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

Lulu bierze dobry przyklad z kolezanek i chce jak one pieknie wygladac :) Super ze mala taka pucata sie robi pannica <zakochana>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Ja też kciukam, żeby wszystkie niefajności szybko zniknęły :-)
Zmiany zauważalne w podczas rośnięcia malucha są takie fajne, pamiętam... Mała Kremówka chyba wielka będzie :kotek:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Po pierwsze zdrówka, niech te wszystkie alergie, trądziki, zapalenia uciekają od was szybko a dziewczyny wracają do pełni sił i zdrowia. Po drugie <serce> <serce> <serce> nic więcej pisać nie trzeba, piękne trzy panny.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

No i ja oczywiscie bardzo mocno trzymam kciuki za zdrówko dziewczynek , choróbska a kysz :-x

Dziewczynki jak zawsze cudne <serce> <serce> <serce> fotki śliczne, ale ta najmłodsza perełeczka nie ukrywam <zakochana> siostrunia mojej niuni jest mi teraz najbliższa kremowa księżniczka <zakochana> moja podwójna słabość <roll> .
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ja też trzymam kciuki, żeby dziewczynki pozbyły się wszelkich choróbsk i były piękne i zdrowe. Foteczki jak zwykle superowe. A Lulu jak rośnie szybko, niesamowicie. Będzie z niej duża babeczka :kotek: :kotek: :kotek:
ODPOWIEDZ