Ja wierzę, że Feluś niebawem znów będzie się uśmiechał całym sobą :-)
Fellow Kates Akis - FELEK:)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Ania_83
Piękny Feluś
Nie wygląda na chorego. Ja się wiele nie wypowiem bo nie wiele czasu miałam na obseracje Lunki, jest ze mną dopiero ok miesiąca. I właśnie dziś pierwszy raz nie zjadła mokrego jedzonka rano, wczoraj to zjadła dziś już nie, więc chyba tak kociaki nasze mają że raz zjedzą a drugi raz nie 
Trzymam kciuki za Felusia. Mam nadzieję że to tylko chwilowe
Trzymam kciuki za Felusia. Mam nadzieję że to tylko chwilowe
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Faktycznie zabieg był niedawno, więc może jeszcze Feluś nie doszedł całkiem do siebie. Też poobserwowałabym go jeszcze przez chwilę.Dracanka pisze:Może faktycznie czuje się jeszcze nieswój. Tak jak mówisz, poobserwuj jeszcze.
Dużo głasków dla koteczka
Angee, a kiedy Feluś był odrobaczany?
- Angee
Dziękuję dziewczyny. Też mam nadzieję, że to tylko chwilowe i z Felkiem nic nie jest.
Dzisiaj zjadł tylko pół małej puszeczki mokrego, suchej nie tyka od paru dni. Cały czas śpi, a jak wstanie to mało się rusza. Bardzo często wylizuje miejsce, gdzie ma szwy po kastracji. Zauważyłam, że sterczą mu tam dwie niteczki. Poza tym wszystko ładnie się goi. Poobserwuję go jeszcze trochę i jak nic nie przejdzie, to przejdziemy się do weterynarza.
Pozdrawiam
Feluś był odrobaczany w wieku 6 m-cy, czyli prawie 2 m-ce temu.AgnieszkaP pisze:Faktycznie zabieg był niedawno, więc może jeszcze Feluś nie doszedł całkiem do siebie. Też poobserwowałabym go jeszcze przez chwilę.Dracanka pisze:Może faktycznie czuje się jeszcze nieswój. Tak jak mówisz, poobserwuj jeszcze.
Dużo głasków dla koteczka![]()
Angee, a kiedy Feluś był odrobaczany?
Dzisiaj zjadł tylko pół małej puszeczki mokrego, suchej nie tyka od paru dni. Cały czas śpi, a jak wstanie to mało się rusza. Bardzo często wylizuje miejsce, gdzie ma szwy po kastracji. Zauważyłam, że sterczą mu tam dwie niteczki. Poza tym wszystko ładnie się goi. Poobserwuję go jeszcze trochę i jak nic nie przejdzie, to przejdziemy się do weterynarza.
Pozdrawiam
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Zapytałam o odrobaczanie, bo mój Carlos po ostatnim odrobaczaniu bardzo się zmienił. Jest niesamowicie aktywny, chętny do zabawy, mniej śpi, gada do nas - ewidentnie coś go wcześniej musiało męczyć. Teraz żałuję, że wcześniej go nie odrobaczyłam, tylko czekałam pół roku. Wg obecnej wetki kociaków koty do skończenia roku powinno się odrobaczać raz na kwartał, a później co pół roku. Może warto zbadać Felusiowi kał...Angee pisze:Feluś był odrobaczany w wieku 6 m-cy, czyli prawie 2 m-ce temu.
Angee, skoro Feluś już od kilku dni nie je suchego, to za długo bym nie zwlekała z wizytą u weta.
- Angee
Dzisiaj Feluś czuje się dużo lepiej :-) . Od samego rana dużo dyskutuje i jest skory do zabaw. Pojada więcej niż ostatnio, a nawet trochę suchej tknął. Myślę, że te ostatnio jego samopoczucie spowodowane było kastracją. Sporo się jeszcze wylizuje w miejscu, gdzie ma założone szwy. Ogólnie w porównaniu do wczoraj jest o wiele lepiej
Wrzucam parę fotek weselszego Felcia

Wrzucam parę fotek weselszego Felcia