Baloo
- lakshmi
- Hodowca
- Hodowla: Underleyhall*PL
- Kontakt:
On wcale nie jest bezczelny, tylko wziął przesadną pewność siebie po całej plejadzie bardzo silnych charakterologicznie przodków (wyraźnie widoczne są prababcia April i babcia Orka) <lol>
Teoś jest z innej linii, ale patrząc na jego władczą mamunię to nie mam wątpliwości, że dobranie Lonia za tatusia (dobranie, dobre sobie, sami się dobrali) było dobre, a nawet bardzo dobre.
Teoś jest z innej linii, ale patrząc na jego władczą mamunię to nie mam wątpliwości, że dobranie Lonia za tatusia (dobranie, dobre sobie, sami się dobrali) było dobre, a nawet bardzo dobre.
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Joanna P.
Kurcze, wstyd mi, że tak bardzo spóźniłam się na urodziny i dotarłam tu dopiero po tym, jak się odezwałaś na moim wątku, że Moo Moo jest taki podobny do Twojej czekoladki <oops> Niech słodki Coockie dalej rośnie zdrowobea pisze:Witam serdecznie i zapraszam na urodziny naszego zacnego rocznego Cockie![]()
Nie wiem jak to bylo u nas jak jego nie bylo .Wszedzie go pelno , gadajacy majacy zawsze cos do zamiauczenia nasz pacynus( tak go czesto nazywamy)
Wiem , ze Madziula zmeczona po Pozaniu , ale jak zawsze poprosze o wklejenie fotek
Mam słabość do tych czekoladowych ciasteczek :-)
- bea