Fellow Kates Akis - FELEK:)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Ada
- Angee
Dziękuję Agnieszka. Ja również bardzo się cieszę. Po przejściowych niedomaganiach nie ma ani śladu. Feluś znowu dobrze pojada, dużo bawi się i jest bardzo kontaktowy :-)AgnieszkaP pisze:Cieszę się bardzo, że Feluś wrócił do dawnej formy![]()
Pięęęęęęęęęekny jest <serce>
Dziękuję Ada. Jak przeczytałam Felusiowi o Twoich wzdychających do niego kotkach, to chłopak aż się zarumienił <oops>Ada pisze:- oj Felek, aleś TY namieszał w głowach moim kotkom.....wszystkie teraz do Ciebie wzdychają.... <serce>
- ależ z tego Felka dorodny kocurro wyrósł, a jaki ma piękny uśmiech....i wielgachne oczyska, jak Bazyliszek, tak nimi czaruje.....
- dużo głasków przesyłamy pieknemu kawalerowi![]()
![]()
- Angee
Zamieszczam nowe fotki Felka :-)

Feluś będzie chyba jednak bardzo małym brytyjczykiem. Kotuś skończył niedawno 8 m-cy i waży 3,8 kg. Dobił już do 4 kg, ale niestety po ostaniach wybrzydzaniach z jedzeniem schudł i po tej pory nie przybiera masy.
Tak poza tym może w tym tygodniu osiatkujemy z mężem już balkon, aby Felcio miał swój spacerniak <lol> Teraz wypuszczam go na chwilkę, ale nie mogę spuścić go z oczu.
Pozdrawiamy

Feluś będzie chyba jednak bardzo małym brytyjczykiem. Kotuś skończył niedawno 8 m-cy i waży 3,8 kg. Dobił już do 4 kg, ale niestety po ostaniach wybrzydzaniach z jedzeniem schudł i po tej pory nie przybiera masy.
Tak poza tym może w tym tygodniu osiatkujemy z mężem już balkon, aby Felcio miał swój spacerniak <lol> Teraz wypuszczam go na chwilkę, ale nie mogę spuścić go z oczu.
Pozdrawiamy