Vitali II von Sturmcastle

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
kotku

Post autor: kotku »

Całuski w oba pyszczule <serce>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Sapo jest super :ok:
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

Obrazek

- hallo, hallo, czy ktoś nie widział mojej panci???
- znowu nas zostawia w domu a sama łazi z Sapem do pracowni,,,i przynosi takie dziwne zapachy,,,,zaglądała może do Was??? - nie???
- no to co ONA sobie myśli,,,miała stwarzać mi warunki bezstressowe i puszczać fajną muzyczkę...i dbać o dobre towarzystwo dla mnie,,,e.... do bani z taką terapią..... <hm>

- a wiecie co??? ja to tak trochę się z nią droczę, no bo fajnie jak wszyscy koło mnie skaczą, nawet ciotka ze stacji epidemiologicznej do mnie przychodzi,,,,a tak w sekrecie to powiem Wam, ze już obrastam w futerko bo ja uwielbiam wiosnę i od kiedy wychodze na balkon i patrzę w słoneczko to wraca mi humor i energia,,,bo ja to chyba słoneczny kot jestem..... <roll>
- i jeszcze Wam coś powiem,,,,już jestem cięższa od Marry....tylko wkurza mnie Elle ostatnio bo wpycha paszczę do mojej miseczki i wyżera mi moje smakusie,,,a teraz to moje są najlepsze, to on jest Paskud, bo przecież ja jestem dziewczyna i w dodatku specjalnej troski....to chyba go pogonię i dam w japę pazurkiem :hammer: , tylko muszę się spieszyć dopuki mi pancia ich nie obetnie, bo jak ostatnio robiła manicure to ja byłam nie w sosie i dała mi spokój,,,no to teraz jestem uzbrojona po zęby..... :axe:

- acha, zapomniałabym, a jak myślicie, w tym roku modne będą krótkie czy długie fryzury, no bo już sama nie wiem, porastać na "fest" czy lepiej przerzedzić się na powrót...no bo potem do fryzjera ganiać??? <roll>

- lecę na balkon bo chyba jakieś sikorki wiszą na słonince -

- pa - Wasza Tika :komp:
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Post autor: Yola »

Tika to moja ulubienica w Twoim stadku :-) :kotek:
Jest w niej cos, co sprawia, ze to na jej widok sie usmiecham i to do niej szybciej bije mi serducho. <zakochana>
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Zgadzam się :-) Tika to niezwykle ujmująca koteczka :kotek:
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Cudne masz wszystkie koty, nie moge sie napatrzeć.
Prosze wygłaskać ode mnie wszystkie :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- koty wygłaskane, dziękujemy ....

:kotek: :kiss:

- jak przeglądam to forum to jest tutaj tyle piękności, że dech zapiera....
- a z Tiką walczymy już trzeci rok,,,w okresie zimowym przerzedza sobie mocno futerko, kiedy przychodzą pierwsze symptomy wiosny wszystko wraca do normy,,,,uparłam się w tym roku, żeby to wyjaśnić i w razie czego zapobiegać ale przegraliśmy....wszystkie badania są prawidłowe a Tika wylizywała się na medal :-P ,,,teraz wszystko znowu wraca do normy......porasta pięknym jedwabistym futerkiem i broi w pięknym stylu, jak zawsze..... :-)
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Tika, w tym sezonie będą modne warkocze <diabeł>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Śliczna koteczka, a oczyska jakie wielkie <zakochana>
A może ona tak reaguje po prostu na okres grzewczy w mieszkaniu. Może nie masz aż takich upałów w domu, ale może sam fakt, że kaloryfery grzeją na nią to jakoś tak wpływa.
kotku

Post autor: kotku »

Tika gwiazdeczko <serce> :kotek:
Śliczna jesteś. I podobnie jak Małgorzata obstawiam warkocze. Najlepiej francuskie! :ok:
Zablokowany