Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL
- mimbla
- Kontakt:
- margita
- Agilisowy Rezydent
- margita
- Agilisowy Rezydent
- Coffifi
- Agilisowy Rezydent
Masz rację, ja tez tak mam, niby bym chciała brytka znów ale w innym kolorze (czarny lub czekoladowy <mrgreen> ) albo maine coona, albo norweskiego leśnego albo syberyjskiego. <roll>margita pisze:Jak oglądam zdjęcia na forum to wszystkie te kociaki są tak piękne, że chciałoby się mieć je wszystkie. Każdy ma coś w sobie ...... <mrgreen>
Dlatego mam problem z dokoceniem ..... <lol>
- margita
- Agilisowy Rezydent
Ja jeśli brytka to też bym chciała w innym kolorze, aby się odróżniali :-) a co do innej rasy to trudno mi się zdecydować bo nie wiem jak brytki znoszą inne rasy. Dlatego będę pytała dziewczyny które mają rasy mieszane. Nie chcę mojego leniuszka unieszczęśliwić tylko dlatego, że podoba mi się też inna rasa <mrgreen> Muszę szukać pod niego
Więc działam bardzo ostrożnie ... <mrgreen> Najpierw będzie rozpytanie ....
Wiem tylko, że ma to by dziewczyna.
Maine coony też mi się bardzo podobają, no i ragdolle ale to też leniuszki, a chciałabym brytka trochę rozruszać bo tyje chłopak <mrgreen> no i bądź tu mądra .....
Więc działam bardzo ostrożnie ... <mrgreen> Najpierw będzie rozpytanie ....
Wiem tylko, że ma to by dziewczyna.
Maine coony też mi się bardzo podobają, no i ragdolle ale to też leniuszki, a chciałabym brytka trochę rozruszać bo tyje chłopak <mrgreen> no i bądź tu mądra .....