Jest piękny :-) Ja również niedawno dołączyłam do tego forum i już się od niego uzależniłam <mrgreen> Oglądam wszystkie kociaki z zachwytem. A Twój przypomina mojego jak był malutki - zwłaszcza z przebywania na klawiaturze laptopa. Nie można było w ogóle na nim pracować ...
pozdrawiam serdecznie
Fakt, kocurki podobne są do siebie, jednak każdy ma swój osobisty urok, czego moja mama na przykład, zrozumieć nie może - dla niej każdy kot wygląda tak samo :-)
margita pisze:Ja również niedawno dołączyłam do tego forum i już się od niego uzależniłam <mrgreen>
Zawsze sądziłam, że koty to niesamowicie zgrabne stworzenia.... Diesel natomiast zawsze coś szturchnie, popchnie, zahaczy - nie wiem gdzie się podziała jego zwinność <shock>
Tydzień temu wskoczył na jukę i runęli razem
Te zdjęcia to w zasadzie żaden dowód, kocur szybko zwiał i na fotkę się nie załapał <lol>
Diesel na pewno jest bardzo zwinny, a juka to nie był przypadek - taka donica po prostu zajmuje za dużo miejsca, które futro wykorzystałoby do dużo ważniejszych celów <lol> A poza tym po co inne ozdoby w mieszkaniu, jak się ma kota? <diabeł>
hahaha Dieselek po prostu nie wyczaił że jak wskoczy na kwiatka, to on może sie tak ugiąć i złamać pod jego ciężarem <lol> Pewnie myślał że to takie drzewko na którym można się pobawić i poskakać <lol>