Bazyl, Simon i Apsik
-
monika§
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Nie znam się na cornishach ale one chyba jeszcze bardziej nakręcone od devonów. Trudno powiedzieć jaka rasa i płeć. U nas same chłopaki i dogadują się dobrze, czasami trzepią sobie futra a później śpią wtuleni w siebie. U nas też devon miał rozruszać chłopaków a poszło w drugą stronę- to on stał się brysiem- misiem, leniuchem strasznym.
Ze swojej strony mogę powiedzieć, że mi bardzo odpowiada devoński charakter. Kot- miziak, śpi na kolanach, na ramionach, pięknie gada. Z dugiej strony uwielbiam bryśki i ich niezależność- to one dyktują warunki co i jak i kiedy.
Gdy przybywa drugi, kolejny kotek- rezydent chcąc czy nie chcąc jest nim bardzo zainteresowany. U nas wprowadzanie kolejnych kotów odbywało się bezproblemowo z szybką akceptacją. Koty faktycznie spędzają ze sobą więcej czasu ale o nas nie zapominają.
Trudno polecić jakąś wybraną rasę. Ważniejszy jest charaker danego kota.
Ze swojej strony mogę powiedzieć, że mi bardzo odpowiada devoński charakter. Kot- miziak, śpi na kolanach, na ramionach, pięknie gada. Z dugiej strony uwielbiam bryśki i ich niezależność- to one dyktują warunki co i jak i kiedy.
Gdy przybywa drugi, kolejny kotek- rezydent chcąc czy nie chcąc jest nim bardzo zainteresowany. U nas wprowadzanie kolejnych kotów odbywało się bezproblemowo z szybką akceptacją. Koty faktycznie spędzają ze sobą więcej czasu ale o nas nie zapominają.
Trudno polecić jakąś wybraną rasę. Ważniejszy jest charaker danego kota.
- margita
- Agilisowy Rezydent
Dzięki za szybką odpowiedź. ale tak pomalutku zaczynam skłaniać się do cornisha albo może nawet devonka. Na płeć w takim razie chyba nie będę zwracać większej uwagi .... kontakt wzrokowy chyba zadecyduje :-) Popatrzymy sobie w oczka i to będzie pewnie to <mrgreen>
A co Was skierowało na devonka? Bo mnie te oczy <mrgreen> Są przepiękne .....
A co Was skierowało na devonka? Bo mnie te oczy <mrgreen> Są przepiękne .....
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- donka
- Agnieszka7714
- Hann