Witam ( w oczekiwaniu na Bonifacego)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
moonisia
Kontakt:

Witam ( w oczekiwaniu na Bonifacego)

Post autor: moonisia »

Na wstępie chciałam się ze wszystkimi przywitać. Na forum zaglądałam już od dłuższego czasu, ponieważ już od roku nosiłam się z zamiarem zakupu brycia, od samego początku miał to być niebieski krótkowłosy kocurek. I nadszedł w końcu dzień, kiedy znalazłam moją wymarzoną kuleczkę, tak więc Panie i Panowie przedstawiam Bonifacego:

Obrazek

Obrazek

Jeszcze będę musiała poczekać na niego ponieważ urodził się niedawno (dokładnie 21.11.2009r), mam nadzieję, że ten czas szybko zleci, bo juz nie mogę się doczekać.
Awatar użytkownika
Justyna

Post autor: Justyna »

Gratuluję kuleczki..a czas zleci,lzeci.Prawie każdy z nas odczekał swoje.
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Śliczny jest!
A czas w oczekiwaniu na kociaka wcale nie leci szybo <diabeł>
a_pqa

Post autor: a_pqa »

<aniołek>
Dokładnie wiem co przezywasz.
Też czekam na swojego maluszka. Ma być do odbioru pod koniec stycznia a ja już siedzę jak na szpilkach i nie mogę się doczekać. Nie moge juz wytrzymać. Cały czas oglądam filmiki o brytkach na YT :-) Już nawet mi się śnił :)) Moje marzenie się spełni. Jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu i jak już będzie kotek w domu to na pewno dam jakieś zdjęcia na forum, żeby się wszystkim pochwalić :kotek:
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

Jeszcze pamiętam te tortury oczekiwania <diabeł> ale jaki potem bezmiar szczęścia <aniołek> <tańczy> <klaszcze> <ok>
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

sliczny Bonifacus :) gratulacje i czekamy razem z Toba <santa1>
Awatar użytkownika
agnieszkaalex

Post autor: agnieszkaalex »

Witaj nwet się nie obejrzysz a kluseczka będzie obok :-D
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Jaka słodka kluseczka <aniołek> doczekasz się na pewno :) a jaki to miły czas gromadzić w tym czasie miseczki, drapak, kocyki itp :D chyba jak z małym dzieckiem :D
Awatar użytkownika
moonisia
Kontakt:

Post autor: moonisia »

Faktycznie coś w tym jest, że człowiek oczekuja jak dziecka, ja co prawda jeszcze dziecka nie mam, no ale jestem w stanie to sobie wyobrazić :). Po swiętach wybieram się do sklepu po zakup niezbędnego wyposażenia. Życze wszystkim wesołych świąt i ide odpoczywać, jedzenie jest strasznie męczące. ;-))
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Witam serdecznie na forum :) Mogę tylko powtórzyć za innymi - czas szybko zleci!
Zablokowany