Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL

Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

uwielbiam Twoje koty wiem monotonna jestem ale są przecudowne <zakochana>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Ojej... Ja oglądając Twoje zdjęcia to się rozpływam.. (a nie bardzo mogę w tej chwili.. <lol> ) Robisz piekne zdjęcia. Oddają taką prawdziwą miłość miedzy kociakami.

Futerka cuuudne ! <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Jak zawsze pięknie i pastelowo.
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Dziękuję Wam za wszystkie ciepłe komentarze :kiss: :-)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Ale co tutaj tak ucichło? Gdzie nasze gwiazdy? :foto: :foto: :foto:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Agnieszka7714 pisze:Ale co tutaj tak ucichło? Gdzie nasze gwiazdy? :foto: :foto: :foto:
Aga :-) Dziękuję za pamięć o nas :kiss: Po ostatnich perypetiach ze zdrówkiem, odpukać jest już dużo lepiej. Bibi "zaskoczyła" z reguralnym odwiedzaniem kuwety i pomógł tu z pewnością RC Calm :-) Sprawę tę jednak chcę wyjaśnić do końca, więc jeszcze czekam na jej wyniki badań i może jeszcze dojdzie USG. Brody już prawie wyleczone, a było bardzo nieciekawie :-( Tak się wszystko skumulowało, że po prostu nie miałam dobrego nastroju do pisania o tym na forum. Teraz już myślę mogę powiedzieć, że odetchnęłam z ulgą :-)
Dziewczynki bródki miały przystrzyżone, więc fotek nie robiłam :-) A ponieważ archiwum bogato zaopatrzone, jutro coś zamieszczę :-)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

No to same dobre wieści. To ja sobie tutaj przycupnę i poczekam na królewny. A co do usg to zgadzaj się na golenie brzusia, lepszy widok a sierść szybko odrośnie. U nas już nie widać gołych cycuchów. ;-))
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Bartolko, bardzo się cieszę, że wychodzicie na prostą :-) Faktycznie, dużo się u Was ostatnio działo. Też czekam na nowe fotki Twoich kochanych modelek <serce> :kotek:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Badzo się cieszę że nasze Bartolkowe śliczności mają się lepiej. Trzymamy kciuki za całkowite wyleczenie i szybkie zapomnienie o chorobach. Głąski dla kiciusiów. :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Też mam nadzieję, że już będzie coraz lepiej z koteczkami :kotek: :kotek: :kotek:
Trzymam kciuki za to :ok:
ODPOWIEDZ