Nie oddam <diabeł> Właśnie dlatego że ma zwisy... Idealnie pasuje do swojej pańci <lol>kotku pisze:Nie podoba Ci się Hann??? <lol> To dawaj go do mnie już juz.
Żadnych szlabanów nie będzie. Jedzenie jedną z największych przyjemności życiowych jest, nie można sobie ani innym tej przyjemności odmawiać, bo się nastrój psuje <mrgreen>Danusia pisze:Taki zwis musi być one tak mająco tu Pancia kombinuje jeszcze szlaban na miseczkę zrobi <zły>
Leosiek nie reaguje na temperaturę na zewnątrz... Ja reaguję i go po kwadransie przynoszę spowrotem. Broni się chłopak, chce zostać, ale cóż zrobić... Zaczynają mnie nękać wyjątkowo plastyczne wizje kociego zapalenia płuc i inszych choróbskBartolka pisze:Jak on reaguje na temperaturę na zewnątrz? Widziałam, że Manita też swoim chłopakom świeże powietrze udostępniła. Zastanawiam się, kiedy można pozwolić kotom wyjść na balkon :-)
Myślę że pozwolić można jak tylko mróz zbyt ostry nie trzyma, pytanie czy będą chciały skorzystać <lol> Nie każdy jest zainteresowany, na czego dowód historyjkę obrazkową załączam