Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Bardzo dziękuje <serce>
za wszystkie miłe i bardzo ciepłe komentarze
Kalunia jest niesamowita ,z każdym dniem perełeczka jest coraz bardziej cieplutka ,słodziutka i tak obłędnie przytulaśna , opanowała do perfekcji bieganie po klawiaturach naszych laptopów jest jej wszędzie pełno taki malutki cud natury <serce> ,a Koloruś nie spuszcza jej z oczu chyba ,że już padł i śpi smyk jeden na odpowiednio wysokim stanowisku obserwacyjnym <lol>
za wszystkie miłe i bardzo ciepłe komentarze
Kalunia jest niesamowita ,z każdym dniem perełeczka jest coraz bardziej cieplutka ,słodziutka i tak obłędnie przytulaśna , opanowała do perfekcji bieganie po klawiaturach naszych laptopów jest jej wszędzie pełno taki malutki cud natury <serce> ,a Koloruś nie spuszcza jej z oczu chyba ,że już padł i śpi smyk jeden na odpowiednio wysokim stanowisku obserwacyjnym <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Soniu przecież wiesz ,że ja uwielbiam Twojego Tamisia od dawna ,wyjątkowy pycholek ma misiaczek ,więc Kalunia w rzeczy samej jest moją ogromną słaboscią <lol> rano jak wchodzę do pokoju Pauliny ona robi myk i siedzi mi momentalnie na ramieniu i sie wtula moja mała Gumisiowa księżniczka Kala, zacałowałabym tą kruszynkę.Sonia pisze:Prześliczny duecik masz Danusiu :-)
A ja dzisiaj dopiero zauważyłam, że Kalusia ma taką samą śliczną bródkę, jak mój Tamiś, tylko taka jasna kremowa, że wcześniej nie zauważyłam <zakochana>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Tak, na początku ta bródka była zupełnie biała, ale w trzecim miesiącu kremik wyszedł definitywnie <lol>Sonia pisze:Prześliczny duecik masz Danusiu :-)
A ja dzisiaj dopiero zauważyłam, że Kalusia ma taką samą śliczną bródkę, jak mój Tamiś, tylko taka jasna kremowa, że wcześniej nie zauważyłam <zakochana>
- mimbla
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Dzięki księżniczce Kali z "Gumisiowego lasu " <lol> poznajemy prawdziwe oblicze naszego rezydenta Kolorusia <lol> nasz ukochany aniołeczek pokazał też drugie oblicze, okazało się ,że i bawić sie potrafi i rozrabiać jak pedząca lokomotywa ale generalnie są juz całkiem nieżle dogadani.

o ułamek sekundy sie spóżniłam

no i pycholek małej Kaluni

o ułamek sekundy sie spóżniłam

no i pycholek małej Kaluni