Soniu, prosimy o Twoje zdjęcie podczas wieszania firanki <diabeł> Przepraszam za <offtopic>Sonia pisze:W przypadku Rufiego i Hakana nie musisz się niczego obawiać. To są drapaki takie solidne, że na pewno przetrzymają wszystko. Nawet, jak Ci się wydaje, że podstawa nie jest aż tak duża. Mój drapak od Rufiego to wytrzymuje nawet 60 kg, bo czasem wchodzę na niego, żeby firankę powiesić <oops>bartek-turek pisze:naoglądałem się wielu drapaków i w internecie i w sklepach... jednak ciągle obawiam się kupić jakiegoś większego drapaka bo ich podstawy nie są zbyt duże i wydają się niestabilne. wszedłem również na strony tych firm które polecacie i też tylko niektóre z nich mają dość szerokie podstawy. to nie jest problem kiedy kot już będzie duży i będzie sporo ważyć?
Drapaki
- Małgorzata
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Sonia pisze:
W przypadku Rufiego i Hakana nie musisz się niczego obawiać. To są drapaki takie solidne, że na pewno przetrzymają wszystko. Nawet, jak Ci się wydaje, że podstawa nie jest aż tak duża. Mój drapak od Rufiego to wytrzymuje nawet 60 kg, bo czasem wchodzę na niego, żeby firankę powiesić <oops>
kurcze ładnie to tak włazić kociakom na drapak jeszcze moze do rozety

ja tez czasami tak robię

- Ania_83
- Agnieszka7714
- Małgorzata
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
no przecież wszystkie Dziewczyny( te prawdziwe kociary) na tym forum to piękne kobietki <mrgreen> , więc nasza Sonia na pewno wyglada ślicznie na górnej półce drapaka <diabeł>Małgorzata pisze:Ja nie wierzę, chcę zobaczyć Twoje zdjęcie na tym drapaku <diabeł>Sonia pisze:O ja wypraszam sobie, ja nie mam żadnych modyfikacji, ani rozety, mam normalną górną półkę
myślę ,ze jak Tamisia nauczycie robić fotki zrobi piękne pamiątki swojej kochanej Panciusi