Julek i Zuza

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Julek i Zuzka są świetni <ok> Urocza parka.
Fajnie, że z oczkami Zuzki jest lepiej. Życzę koteczce szybkiego powrotu do formy :kotek:
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

dzisiaj - o dziwo - Julek nie miał nic przeciwko uwiecznianiu go na zdjęciach więc skorzystałam z okazji <mrgreen> mamy kilka świeżych zdjęć dzikusa na tle iście wiosennym:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

a ponieważ mija właśnie pół roku odkąd Julas jest u nas tak sobie dziś zaczęłam wspominać wspólne początki...i aż się rozczuliłam na myśl jak ten kot się zmienił przez ten czas, jak się z nami związał i zaufał bezgranicznie...kiedyś był to bardzo "strachliwy" osobnik, bał się wszystkiego i wszystkich (łącznie ze mną), dziś ta "ostrożność życiowa" mu pozostała, ale do mnie ma zaufanie 100%, gdy tylko usłyszy jakiś hałas uciaka do mnie na kolana lub chowa się pod łóżkim, wystarczy że go zawołam a przutupta do mnie z takim cichutkim "miauu" jakby chciał się zapytać czy naprawdę może wyjśc, czy naprawdę nic mu nie grozi <lol> później idziemy współnie sprawdzić skąd hałas dochodzi (Julek sam nie pójdzie w kierunku skąd hałas pochodzi, muszę iść z nim), gdy zobaczy że rzeczywiście nic strasznego się nie dzieje dostaję od niego buziaka tym szorstkim jęzorem <lol> Kochany to jest kot bardzo. A panna? dziewucha to jakby z innej bajki - zupełnie niczego się nie boi, przyjaciółka wszystkich, zero jakiegokolwiek respektu do nieznajomych...
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale pięknie wygląda z tymi kwiatuszkami :kotek:
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

gdzie jest drugi kot Ja chce moją szylkrecię :bicz:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Śliczny Julek ! Kolorystycznie dobrany do kwiatuszka, a raczej kwiatek do kotka <lol>

No i dużo głasków i torcik miesny dla chłopaka z okazji pół roku :tort:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Do twarzy, a raczej pysia, mu w różowym, a te oczyska <!> :kotek:
Awatar użytkownika
Wiola_84

Post autor: Wiola_84 »

jessssu ależ on śliczny, i te magiczne oczy :D mam nadzieje ze moj Pepe bedzie równiez taki piekny
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Ma przepiękny kolor oka <zakochana>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Dracanka pisze:Ma przepiękny kolor oka <zakochana>
Fakt, cudowne pomarańczowe oczy <serce> :kotek:
Śliczne fotki :-)
kotku

Post autor: kotku »

Ach takie wspominki to zawsze łapią za serce! Tak jak te wiosenne kwiaty w środku zimy :kwiatek: :roza:
Julek śliczny ma pychol i oczy zaiste magiczne.. w ogóle nie wygląda na strachliwego! <zakochana> No, ale zauważyłam słuszne pytania - gdzie moja imienniczka???
Zablokowany