Avari FaBriCat*Pl
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Dziękujemy za miłe komentarze <mrgreen>
Agnieszko Jak go pierwszy raz zobaczyłam to w życiu nie pomyślałam,że on aż taki ciemny wyrośnie.. <shock> A taki napuszony to jest na co dzień <roll>
Trochę zdjęć z komórki... Ach jak ja bym chciała jakąś lustrzankę czy cóś <hm>

Jak widać życie za oknem jest baaardzo interesujące <gwiżdże>
Agnieszko Jak go pierwszy raz zobaczyłam to w życiu nie pomyślałam,że on aż taki ciemny wyrośnie.. <shock> A taki napuszony to jest na co dzień <roll>
Trochę zdjęć z komórki... Ach jak ja bym chciała jakąś lustrzankę czy cóś <hm>

Jak widać życie za oknem jest baaardzo interesujące <gwiżdże>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Powszechnie wiadomo,że koty to zwierzęta ciekawskie i lubiące pomagać w domowych czynnościach. Takim kotem jest także Avari. Avariego najbardziej interesują ubrania. Kocha bawić się w projektanta mody i na nudnych ciemnych ubraniach od czasu do czasu zostawi nowy wzorek! UWAGA~wzorki te są najlepszej jakości i na ubraniach trzymają się do następnego prania. Ale tu znowu uwaga! Gdy tylko ten nowoczesny projektant mody zauważy,że na jednym z jego dzieł brakuje choć jednej ozdoby natychmiast naprawia swój błąd i ubrania znowu wyglądają porządnie w mniemaniu tego awangardowego krytyka!!
Po tym przydługim wstępie chciałam pokazać Wam jedno zdjęcie podczas robienia porządków w szafie. Tylko jedno ponieważ musiałam cały czas pilnować aby mój projektant nie wpadł na bardziej artystyczny pomysł i np. nie podarł mych ubrań... Hmm
Żebyście tylko widzieli jak biegał po domu z moją koszulką lub szalikiem... Był w swoim żywiole 8-)
To zdjęcie zrobione gdy Pan kot leżał i podziwiał swe dzieło... "Ach,ależ jestem genialny" 8-)

Po tym przydługim wstępie chciałam pokazać Wam jedno zdjęcie podczas robienia porządków w szafie. Tylko jedno ponieważ musiałam cały czas pilnować aby mój projektant nie wpadł na bardziej artystyczny pomysł i np. nie podarł mych ubrań... Hmm
To zdjęcie zrobione gdy Pan kot leżał i podziwiał swe dzieło... "Ach,ależ jestem genialny" 8-)

- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent