Oba kociaki piekne cudowne i kochane. A jak już tak dobrze się dogadują to w ogóle sama miłość <zakochana> Śliczne zdjęcia Kaluni z bliska. Jest cuuudna <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Agnieszka7714 pisze:Koloruś na pierwszym zdjęciu jakby mówił "mój Ci cały kocyk" <lol>
Dokładnie <lol> Moja Bella też tak się kładzie, tylko łączy łapki i wygląda jakby płynęła strzałką
Danusiu, super, że Kolorusiowi tak podpasowała Kalusia. Chłopak wygląda na zadowolonego :-)
<tańczy> <zakochana> jak miło i przyjemnie na tym wątku <tańczy> <zakochana> wszyscy się kochaja ,lubią , szanują , wszyscy się cieszą - sama pozytywna energia !!
A ja umieram ze śmiechu , bo próbuję sobie wyobrazić Kolorka jak sunie jak lokomotywa <lol>
<lol> <lol>
Każdy się chyba zgodzi, że co dwa koty to nie jeden :-) no a cały wątek wręcz kipi pozytywną energią. No i dobrze, ponieważ inni, którzy także chcieliby odezwać się u nas i opowiedzieć o swoich kocich problemach, będą mogli liczyć na podobne wsparcie. Z radosnych historii też będziemy się cieszyć wspólnie. Pozdrawiamy wszystkich i głaski dla kotków