Gato Agilis Cattus*Pl
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Bardzo dziękujemy za pamięć :-)
Się poprawię <oops>
Po za tym kocio cudny, miziasty, pokojowo nastawiony do wszystkich i wszystkiego. Byli u nas ostatnio znajomi z małą, 2,5 letnią dziewuszką. Gaton i do dzieci okazał się przyjacielsko nastawiony
Łobuzuje oczywiście nadal <diabeł> Dziś na przykład wskoczył na półkę z kieliszkami
Naprawdę nie było tam miejsca na jego kremowe dupsko, a jednak wskoczył i próbował się tam położyć <shock> Co mu do tej łepetyny przyszło... ja nie wiem...
Naprawdę nie mam. Nic ostatnio nie fotografowałamAgnieszkaP pisze:Mago na pewno masz tam jakieś fotki Dużej Dzieciny![]()
Super. Obcy całkowicie się wyniósł. Dziąsełko gładziutkie <mrgreen> Utrzymuje się natomiast czerwona krecha obwieszczająca stan zapalny dziąseł. Tym jakoś się nie martwię. Wiem, że muszę bardziej dbać o higienę paszczy Gatona i obserwować co dalej się z tym dzieje. Jestem w stałym kontakcie z naszym wetem w tej sprawie.Dracanka pisze:I jak dziąsełko?![]()
Po za tym kocio cudny, miziasty, pokojowo nastawiony do wszystkich i wszystkiego. Byli u nas ostatnio znajomi z małą, 2,5 letnią dziewuszką. Gaton i do dzieci okazał się przyjacielsko nastawiony
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Cieszę się bardzo ,że krewny Kaluni dobrze sie czuje z dziąsełkiem i tak ma trzymać <ok>
Fociaki oczywiście bardzo pożądane <mrgreen> no takie ciacho
to ja zawsze chcę ogladać <lol>
a pomysłowość kocia jest kompletnie nie do przewidzenia i chęć wpakowania pupska w najbardziej nieodpowiednie miejsce <shock> już coś o tym wiem , przed sekundą ściągałam Kolorusia z tv ale jak on tam wlazł
Fociaki oczywiście bardzo pożądane <mrgreen> no takie ciacho
a pomysłowość kocia jest kompletnie nie do przewidzenia i chęć wpakowania pupska w najbardziej nieodpowiednie miejsce <shock> już coś o tym wiem , przed sekundą ściągałam Kolorusia z tv ale jak on tam wlazł