heheh, a mi sie wydawalo wlasnie, że Bazylkowi w niebieskim będzie bardzo do pycha <mrgreen>
Jak zobaczyłam te kropecki to wymiekłam, piękne są. Ale białe na czerwonym też cuudo. Ale czekajcie, czekajcie, jeszcze się dorobię <lol>
W ogóle to polecam baaardzo Reni legowiska. Na żadnym dotychczasowym, które kupowałam chłopakom nie leżeli ta chętnie i często, one jakieś magiczne są, naprawdę... O biało-czerwone to normalnie były przepychanki <gwiżdże>
Mam taki mały dysonans.. też nie wiem czym zachwycać się bardziej! Reni legowiska robią zasłużoną furorę <zakochana> Głaski dla kociszonka i dla drugiego też, a co!
Ale super ! Śliczne legowisko. Śliczne kolorystycznie. Futerka jak zawsze piękne, ale jeszcze widze piekną firankę <mrgreen> Bałrdzo ładna. Nie podziurkowana przez kociaste? :-P
Ania_83 pisze:Ale super ! Śliczne legowisko. Śliczne kolorystycznie. Futerka jak zawsze piękne, ale jeszcze widze piekną firankę <mrgreen> Bałrdzo ładna. Nie podziurkowana przez kociaste? :-P
podziurkowana <diabeł> pierwszego dnia, jak zawisła już była podziurkowana <diabeł>