Lola albo Pola czyli krótkowłosa piękna brytyjka :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
kotku

Post autor: kotku »

I ja witam! Ale Lolapola jest śliczna <klaszcze> W koszyczku komponuje się wspaniale.
6 tygodni to wcale nie aż tak długo, ale oczywiście będziemy Ci towarzyszyć i kibicować w tym okresie. A potem będziesz nas rozpieszczać zdjęciami i mnóstwem historii o małym puchatym Lolopolciku.. prawda? ;-))
Awatar użytkownika
Ania_i_Luna

Post autor: Ania_i_Luna »

Dzięki za miłe przywitanie :).

Jestem na etapie wyboru legowiska dla małej, oczywiście od Reni <roll> nawet jak LolaPola (kurcze, długie jakieś chociaz faktycznie fajne :D pewnie zostanie Lola bo to hiszpańskie imię, które uwielbiam) by nie chciała na nim leżakować <święty> to będzie cieszył oczy <ok>.

Oczywiście zdjęcia będą :D na razie mam dostawać jakieś co tydzień :):):).

Oj mała będzie miała u nas spoooro miejsca do hasania <tańczy>.

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Witajcie :)
Śliczna ta Twoja dziewczyneczka <zakochana> taka jeszcze maleńka. Ale ten czas oczekiwania również jest cudowny, wybieranie zabaweczek, miseczek, legowiska, drapaczka.... fajnieee :)
Wysłałam Ci maila, mam nadzieję, że dotarł, bo był dość "ciężki", więc mogła go Twoja poczta zablokować :)
Awatar użytkownika
Ania_i_Luna

Post autor: Ania_i_Luna »

Reniu, dotarł dziękuję bardzo :). Teraz tylko się zastanawiam co by nam do chałpy pasowało :D. Na pewno na coś się zdecyduję i odpiszę w najbliższym czasie.

Teraz sobie siedzę i myślę, że kuleczka może już śpi :). Nie mogę się na nią napatrzeć, mam całe 3 zdjęcia i wydaje się dziwne, że można coś poczuć do kociaka już na zdjęciu. Oprócz tego oczywiście się zastanawiam czy będzie miziasta :D czy nie <zakochana>
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

przypomina misie moj Balus jak byl taka kulka slodka jest :kotek:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

piękna kocilla :kotek: :-) ja też czekam na swojego maluszka, przez ostatnie 3 tygodnie, w domu nie mówi się o niczym innym ;-)) ale już za 2 dni odbieramy małą <klaszcze> 6 tygodni to sporo, ale szybko zleci ;-))
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Witamy na forum :kotek:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Ja też witam :-)
Ja mojego kocurka też pokochałam już na zdjęciach i kocham go do dziś ogromnie <mrgreen>
Nie wyobrażamy sobie już życia beż niego <serce>
Życzę aby czas upłynął Ci szybko i abyś mogła już PoleLolę uściskać i patrzeć na nią bez końca :-)
Śliczna kuleczka ...
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

zuzuzanta pisze:Hann już chyba podpowiedziała Ci co do kwestii imienia ;-)) "Lolapola" - to brzmi świetnie :-)
Może w oczekiwaniu na małą pocieszy Cię fakt, że ja czekałam aż 13 tygodni. Ale opłacało się. Od miesiąca po domu biega mi mała Tiffcia <zakochana> , która zawładnęła naszymi sercami na długo przed tym nim z nami zamieszkała.
"Lolapola" jest śliczną koteczką.
Witajcie na forum
No halo halo :hammer: Napisałam "Lolopola" nie "Lolapola" ;-) Szpecjalnie :) Tak jak "zielono-niebieski" tak "Lolopola" z naciskiem na "o" <mrgreen>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Hann pisze:
zuzuzanta pisze:Hann już chyba podpowiedziała Ci co do kwestii imienia ;-)) "Lolapola" - to brzmi świetnie :-)
Może w oczekiwaniu na małą pocieszy Cię fakt, że ja czekałam aż 13 tygodni. Ale opłacało się. Od miesiąca po domu biega mi mała Tiffcia <zakochana> , która zawładnęła naszymi sercami na długo przed tym nim z nami zamieszkała.
"Lolapola" jest śliczną koteczką.
Witajcie na forum
No halo halo :hammer: Napisałam "Lolopola" nie "Lolapola" ;-) Szpecjalnie :) Tak jak "zielono-niebieski" tak "Lolopola" z naciskiem na "o" <mrgreen>

A ja jeszcze gorzej przekręciłam ... <mrgreen>
Poprawiam się - oczywiście Lolopola :-)
Zablokowany