Lola albo Pola czyli krótkowłosa piękna brytyjka :)
-
- Ania_i_Luna
Dzięki za miłe przywitanie .
Jestem na etapie wyboru legowiska dla małej, oczywiście od Reni <roll> nawet jak LolaPola (kurcze, długie jakieś chociaz faktycznie fajne pewnie zostanie Lola bo to hiszpańskie imię, które uwielbiam) by nie chciała na nim leżakować <święty> to będzie cieszył oczy <ok>.
Oczywiście zdjęcia będą na razie mam dostawać jakieś co tydzień :):).
Oj mała będzie miała u nas spoooro miejsca do hasania <tańczy>.
Pozdrawiam!
Jestem na etapie wyboru legowiska dla małej, oczywiście od Reni <roll> nawet jak LolaPola (kurcze, długie jakieś chociaz faktycznie fajne pewnie zostanie Lola bo to hiszpańskie imię, które uwielbiam) by nie chciała na nim leżakować <święty> to będzie cieszył oczy <ok>.
Oczywiście zdjęcia będą na razie mam dostawać jakieś co tydzień :):).
Oj mała będzie miała u nas spoooro miejsca do hasania <tańczy>.
Pozdrawiam!
- Renia
- Ania_i_Luna
Reniu, dotarł dziękuję bardzo . Teraz tylko się zastanawiam co by nam do chałpy pasowało . Na pewno na coś się zdecyduję i odpiszę w najbliższym czasie.
Teraz sobie siedzę i myślę, że kuleczka może już śpi . Nie mogę się na nią napatrzeć, mam całe 3 zdjęcia i wydaje się dziwne, że można coś poczuć do kociaka już na zdjęciu. Oprócz tego oczywiście się zastanawiam czy będzie miziasta czy nie <zakochana>
Teraz sobie siedzę i myślę, że kuleczka może już śpi . Nie mogę się na nią napatrzeć, mam całe 3 zdjęcia i wydaje się dziwne, że można coś poczuć do kociaka już na zdjęciu. Oprócz tego oczywiście się zastanawiam czy będzie miziasta czy nie <zakochana>
- Agnieszka7714
- margita
- Agilisowy Rezydent
- Hann
No halo halo Napisałam "Lolopola" nie "Lolapola" Szpecjalnie Tak jak "zielono-niebieski" tak "Lolopola" z naciskiem na "o" <mrgreen>zuzuzanta pisze:Hann już chyba podpowiedziała Ci co do kwestii imienia "Lolapola" - to brzmi świetnie :-)
Może w oczekiwaniu na małą pocieszy Cię fakt, że ja czekałam aż 13 tygodni. Ale opłacało się. Od miesiąca po domu biega mi mała Tiffcia <zakochana> , która zawładnęła naszymi sercami na długo przed tym nim z nami zamieszkała.
"Lolapola" jest śliczną koteczką.
Witajcie na forum
- margita
- Agilisowy Rezydent
Hann pisze:No halo halo Napisałam "Lolopola" nie "Lolapola" Szpecjalnie Tak jak "zielono-niebieski" tak "Lolopola" z naciskiem na "o" <mrgreen>zuzuzanta pisze:Hann już chyba podpowiedziała Ci co do kwestii imienia "Lolapola" - to brzmi świetnie :-)
Może w oczekiwaniu na małą pocieszy Cię fakt, że ja czekałam aż 13 tygodni. Ale opłacało się. Od miesiąca po domu biega mi mała Tiffcia <zakochana> , która zawładnęła naszymi sercami na długo przed tym nim z nami zamieszkała.
"Lolapola" jest śliczną koteczką.
Witajcie na forum
A ja jeszcze gorzej przekręciłam ... <mrgreen>
Poprawiam się - oczywiście Lolopola :-)