Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Hannah2
Jaka ona słodka <serce> <serce>
Czasami najprostrze zabawki sa najlepsze.
U mnie ostatnio najbardziej urwisowaty Bobinek znalazł zabawkę - taką taśmę włochatą zabezpieczającą drzwi lustrzane w szafie - najpierw tylko trochę ściągał a ja poprawiałam, w końcu taśmy na drzwiach juz nie ma - jest już w 3 kawałkach każdy w innym miejscu i najlepsza zabawa dla wszystkich to te kawałki taśmy
Czasami najprostrze zabawki sa najlepsze.
U mnie ostatnio najbardziej urwisowaty Bobinek znalazł zabawkę - taką taśmę włochatą zabezpieczającą drzwi lustrzane w szafie - najpierw tylko trochę ściągał a ja poprawiałam, w końcu taśmy na drzwiach juz nie ma - jest już w 3 kawałkach każdy w innym miejscu i najlepsza zabawa dla wszystkich to te kawałki taśmy
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- Ania_83
Tak kocyk z Ikei <mrgreen> musiałam coś znaleźć na moją skórzaną kanapę bo Lunia jak dostaje szału to lata jak opętana <lol>monika§ pisze:Słodka Luneczka :-) <zakochana>
(czy dobrze poznaję - kocyk z Ikei? :-> jeśli tak to coś w nich jest, mój mały też się na nim układa :-) )
Tez mam nadzieję że wróci bo tej samodzielności to już za dużoJoanna P. pisze:Myślę, że Lunka poczuła się juz na tyle pewnie u Ciebie, że teraz czas na odrobinę samodzielności A przytulanie na pewno wróci
Dziękuję bardzokotku pisze:.... a i jeszcze chciałabym dodać, wracaj do zdrowia Aniu!
Dziękuję bardzoAgnieszkaP pisze:Ależ ona dorośleje Przepiękna, delikatna kotunia Myślę, że za jakiś czas Luneczka zatęskni za przytulankami. Moje kociaste im starsze, tym bardziej przytulaste, podobnie jak większość forumowych koteczków.
Aniu dużo zdrówka
I niech Lunia szybko tęskni bo ja tu uschnę z tęsknoty <lol> Mam nadzieję że to jej bunt młodzieńczy
hahaha dobre. Postaram tak to sobie tłumaczyć <lol>Drananka pisze:Ale czy Ty chciałabyś przytulac faceta CAŁĄ noc?
Ja zawsze tak to sobie tłumaczę
To fakt, najprostrze zabawki są najlepsze, a najlepiej żeby były dla naszego ludzkiego użytku <lol> Ps. Współczuje taśmy ale co zrobić.. to w końcu nasze kochane dzieciuchy <zakochana> <zakochana>Hannah pisze:Czasami najprostrze zabawki sa najlepsze.
No i w ogóle wszystkim dziękujemy za miłe słówka <pokłon>
- BRI van Doro
- Hodowca
- Hodowla: Cats van Doro*PL
- Kontakt: