nie powinien być głodny gdyż kotek w wieku Pepe musi mieć dostęp do suchej karmy non stop tak nauczyły mnie forumowe koleżanki, może się boi? a później cieszy się że jest już bezpieczny
Julcik pisze:Szuka swojej mamy I mówię serio. Szuka Cię a jak się odezwiesz a on wie,że nigdzie nie zginęłaś to przychodzi
Czyli mam rozumiec ze mnie traktuje jak mame zastepcza bo dzisiaj w nocy wlasnie strasznie sie we mnie wtulał, wacha mi kaciki ust, lizał łapki a potem mnie tymi łapkami po włosach głaszcze albo podgryza delikatnie moja don... no wlasnie nie byłam pewna jak mam sie do tego ustosunkowac bo martwilam sie ze cos mu sie dZIEJE.
[shadow=yellow]MaTosia[/shadow] Pepe ma pokarm suchy do dyspozycji cały czas oraz miseczke z wodą, mokry daje mu na wieczór
P.S
wybaczcie literowki klawiatura mi sie przestawila z - y i y -z nie wiem co jeszcze jak <roll>
Śliczny Pepe! <serce> <serce> <serce> <serce> Gratulacje-zostałaś jego mamusią zastępczą ! Po prostu go traktuj jak swojego synusia- mów do niego,przytulaj i karm. I będzie dobrze !