Vitali II von Sturmcastle

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Najważniejsze że jest zdrowy i ma dobre wyniki. Psiutuś kochany !! :pies: :pies: :pies:
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

Becia pisze:Witamy z Leonkiem cudowną gromadkę :-)
Dopiero dzisiaj trafiliśmy do Was. Przeczytałam cały wątek od deski do deski i muszę przyznać - było to jak cudna powieść. Nie spodziewałam się takiej smutnej historii na końcu, aż się popłakałam ;-( Trzymamy mocno kciuki i życzymy dużo, dużo zdrówka.
Pozdrawiamy też całą kocią ferajnę i ich ukochaną Pańcię, która stworzyła im wspaniały, pełen miłości domek :-)
Głaski dla futrzaków :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :pies:
- dziękujemy za pozdrowienia Becia, Ania _83 - Sapcio przesyła Tobie gorącego liza.... :kotek:
- jak na razie będziemy robic badania na obecność MDR1, dostałam namiary na kliniki w Niemczech i USA, a na razie muszę uważać na wszystkie leki wymienione w liście zagrażających, i to wszystko na chwilę obecną,,,, :-)

- a Sapcio??? - właśnie zeżarł ze smakiem wielkie wędzone ucho i położył sie spać na swojej ukochanej kanapie.....a kotki??? - część broi a jedna namolna kicia przymila się o smaczki...a brysiowe dziecię próbuje z uporem maniaka dostać sie do drewnianego ptaszka , który wisi wysoko pod sufitem w przedpokoju,,,,wskrabał się na komodę i próbuje sięgnąć łapką ale brakuje mu kilkadziesiąt centymetrów....
- no cóż, życie jest trudne Vituś, ale przyjdzie taki dzień, że ten ptaszek padnie ofiarą twoich pazurków - marzenia się spełniają, wiesz??? <serce>
kotku

Post autor: kotku »

Oj biedny Sapcio kochany :pies: Trzymam kciuki za Ropuszka, wiem, że w jest w dobrych rękach i w cudownym, kochającym domu <serce> Informuj nas tu proszę dalej na bieżąco co i jak.

A kotki oczywiście śliczne, wesołe.. i nic się nie martw Malowana Laleczko, oćka piękne <zakochana>
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Dużo głasków dla Sapcia, oby już się nie powtórzyło :pies:
Kotki jak zawsze miło było obejrzeć i poczytać :-)
Awatar użytkownika
Ada

- ostatnie wieści z frontu; mieliśmy dzisiaj ostatnią już konsultację (ze wszystkimi wynikami badań) - wyniki są dobre i nic nie wskazuje na chorobę....a więc czekamy, ale już całkiem spokojnie ... prawdopodobnie to był jednorazowy incydent....ufff...... :-)

- Obrazek
- pancia, a ja widziałam jak Sapo lizał Almę, a ona jest toksyczna to pewnie się struł......

Obrazek
- sama jesteś toksyczna małpo jedna...pancia on miał konszachty z tym brytkiem, a on wiesz...ma kontakty międzynarodowe,,,,może szmuglują trawę,,,,

Obrazek
- ale ty wredna jesteś Alma, wiesz?? - ja szmugluję??? ja dziecko jestem, no to wiadomo, niewinny......a ty pancia przypatrz się dobrze co oni tam z Ellem wyprawiają, ostatnio ciągle się ganiają razem,,,,,i liżą się po pyszczkach.....

Obrazek
- te, Chincik, ty mały skarżypyto...demokracja jest , no nie??? to co, ganiać nam się nie wolno??? a kto nam zabroni się lizać, co????
- a może my się kochamy tak,,,międzygatunkowo.......

Obrazek
- zamknąć japy i nie opowiadać mi tu głupot.....słyszeliście??? nie ma tematu.....Sapo jest zdrowy i koniec, kropka. i nie skarżyć na siebie nawzajem,,,,a ty Elle faktycznie, przestań kombinować.....

Obrazek
- no dobra poddaję się,,,,

Obrazek
- ej, żartowałaaaam....błeeeeeeeee....

Obrazek
- tak szczerze, to ja nic nie widziałem, bo mam zeza, przecież Chincik jestem.....

Obrazek
- a ja nic nie mówiłam i wogóle to....obrażona jestem.....

Obrazek
- chmmmm, podobno mam jakąś burzę,,,,to co, to znaczy, że znowu COŚ zeżarłem????

Obrazek
- tiaaaa.....no to teraz uważaj żebyś piorunami nie robił..... ;-))
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

<lol>

Fajne to twoje stadko. Cieszę się, że Sapo zdrowy. Oby już takie przygody go omijały.
kotku

Post autor: kotku »

Śliczne są kociulki :kotek: i Sapo pyszczek - jak dobrze, że wyniki okej! <tańczy> Tak trzymać!
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

<ok> Świetne <mrgreen>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Bardzo się cieszę że wyniki są ok. A cała gromadka jest przepiękna ! <zakochana>
Awatar użytkownika
Ada

- :komp: ja zaganiana straszliwie w tym tygodniu, nadrabiam zaległości z porzedniego tygodnia - ( wiadomo, Sapcio).....ale wszystkie znaki na ziemii i niebie wskazują, że mamy wolny weekend....super!!!!

Obrazek
- pancia lata gdzieś po całych dniach a cały dom na mojej głowie,,,,już nie wyrabiam z tymi kotami i piesem,,,zobaczcie jak zbladłem...... ;-))
Zablokowany