Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL
- Hannah2
- Agnieszka7714
O i ja się przywitam, bo jakoś umknęłaś mi w ilości codziennych wątków. Z tym leniwym ragdollkiem to się nie zgodzę. Ja mam takiego w domu, ale żeby był leniwy, nigdy nie pozwala mi się nudzić, a Frodowi to już na pewno nie.
A Twój niebieściuch to super miś, taki dorodny i puchaty. Widoków i spacerków zazdroszczę, chyba na starość przeprowadzę się w tamte rejony.... marzenia. <roll>
A Twój niebieściuch to super miś, taki dorodny i puchaty. Widoków i spacerków zazdroszczę, chyba na starość przeprowadzę się w tamte rejony.... marzenia. <roll>
- margita
- Agilisowy Rezydent
Witam, witam :-)
No właśnie się zastanawiam nad rasą. Brytki moja miłość ale inne rasy też coś w sobie mają <mrgreen> I nie wiem czy drugim miśkiem dokocic i będą wspólnie polegiwały czy może trochę żywszą kocinką - aby misiek trochę się rozruszał <mrgreen>
Myślałam, że ragdollki to też takie misie <lol>
Zastanawiam się też nad devonkiem, forumowy Apsik też bardzo mi się podoba
Decyzja jest - że zrobimy to po wakacjach, ale jaki to będzie kocinek tego jeszcze nie wiem, pewnie jakoś samo to wyjdzie <mrgreen>
No właśnie się zastanawiam nad rasą. Brytki moja miłość ale inne rasy też coś w sobie mają <mrgreen> I nie wiem czy drugim miśkiem dokocic i będą wspólnie polegiwały czy może trochę żywszą kocinką - aby misiek trochę się rozruszał <mrgreen>
Myślałam, że ragdollki to też takie misie <lol>
Zastanawiam się też nad devonkiem, forumowy Apsik też bardzo mi się podoba
Decyzja jest - że zrobimy to po wakacjach, ale jaki to będzie kocinek tego jeszcze nie wiem, pewnie jakoś samo to wyjdzie <mrgreen>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- margita
- Agilisowy Rezydent