Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Przecudna jest Aguś ta Twoja malutka wiewiórka... <zakochana> Czekam na więcej fotek, bo na tych nic a nic nie widać jaśniutkiego Frikusiowego noska ;-))
Danusia pisze:Myslę ,ze najblizsze noce Agnieszko masz przechlapane <mrgreen>
Najbliższe? A to przechodzi? Po ilu latach? U nas już rok i nie widać poprawy <diabeł> Na lepszy sen nieco pomaga pochowanie wieczorem wszelkich myszek, piórek, kulek i wszystkiego czym da się dzwonić, szeleścić i stukać.

Niestety nic nie chroni przed nocnym skokiem z górnej półki drapaka na środek łóżka <lol>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

Czyli tatus zadowolony <mrgreen>
Kocioska trójca piękna, aż zazdroszcze możliwosci dokoceia :-)

A Aga powiedz, gdzie ty te bliźniaki masz??? <shock> <shock> <shock>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Gratuluję cudownego dokocenia (dopiero teraz mam czas nadrabiać zaległości).
Zdjęcie - ktoś to trafnie ujął - jak to koty zaległy "pokotem" na łóżku kapitalne. Mały jest faktycznie takim kolorystycznym marchewkowo-wiewiórowym akcentem. Umaszczenie ma niesamowite i charakter - sądząc z opisów - także. Rezydenci natomiast bardzo gościnni!
Agnieszko, a skąd wiesz, że nie pije? Może dostaw więcej poidełek z wodą, może jakaś stoi na "utartym szlaku rezydentów" i mały nie ma jeszcze "śmiałości", albo nie dostał "pozwolenia" na korzystanie z wodopoju. Trzymam kciuki za "zakrapianą imprezę", coby się całe towarzystwo napiło i opiło! :piwo: :party: :winko: :-) <serce>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Anka pisze:A Aga powiedz, gdzie ty te bliźniaki masz??? <shock> <shock> <shock>
No właśnie, ja też się zdziwiłam, jak zobaczyłam Cię na zdjęciu. Już myślałam, że coś mi się poplątało chyba i coś źle zrozumiałam o tych bliźniakach <mrgreen>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Niestety dziewczynki, bliźniaków nie będzie. 3 tygodnie temu robiłam ponowne usg i jedno jajeczko się wchłonęło <hm> , ale podobno często tak jest, ale będzie jedynak. Widocznie tak miało być.
Rozpoczynamy 12 tydzień.
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Hann pisze:Przecudna jest Aguś ta Twoja malutka wiewiórka... <zakochana> Czekam na więcej fotek, bo na tych nic a nic nie widać jaśniutkiego Frikusiowego noska ;-))
Wiewiórka przekochana, trafnie Hania Friccusia określiła <serce>
Ja też czekam na więcej fotek, zbliżeń, jeśli się uda ;-))

Aguś, rzeczywiście dość często jedno jajeczko się wchłania. Nie martw się :hug: będzie mega wypieszczony jedynak :bobas: Wiesz, jakoś tak nie wiem dlaczego myślałam, że jesteś już w bardziej zaawansowanej ciąży

Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Agnieszka7714 pisze:Niestety dziewczynki, bliźniaków nie będzie. 3 tygodnie temu robiłam ponowne usg i jedno jajeczko się wchłonęło <hm> , ale podobno często tak jest, ale będzie jedynak. Widocznie tak miało być.
Rozpoczynamy 12 tydzień.
Agnieszko ja tez miałam mieć blizniaki i mam jedną córę ale tą wymarzoną , najcudowniejszą moja perełke :ok:

Bardzo mocno trzymam kciuki za Twoje zdrówko i za malusia <serce>

A wiewióreczka Ty wiesz ,że uwielbiam Twoje koty ,a teraz mam 3 do wielbienia <mrgreen>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Fotek takich zbliżeniowych to najwięcej mam w komórce. Ale ona taka przedpotopowa, że zdjęcia to takie sobie. Jest jeszcze jedno w ramionach tatusia :->

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

<serce>
Aga super masz avatar :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent