Alicia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
kotku

Post autor: kotku »

Jaka ona puchata! Jakby nie te śliczne oczka i nosek można by ją pomylić z futrzanym kocykiem <lol> <zakochana> Gruszka, nie gruszka - ważne, że piękna! I coraz słodsza. Trzymam kciuki za to ugniatanie i kto wie kto wie.. oby kolanka jak najszybciej :kotek:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Do królowej per gruszko :-x

I co ja tu słyszę królowa i akt łaski w postaci wejścia na kolanka, musi jej służba nadworna być bardzo bliska sercu ;-)) .

Piękna jesteś koteczko.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Yolu Alicja jest piękna zawsze i z każdym futerkiem. A gruszka to tylko nadmuchane futerko <zakochana> :kotek: Przecież Królewna nie pozwoliłaby sobie na żadną nadwagę <mrgreen>
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Post autor: Yola »

Ciesze sie, ze mnie Licja udeptuje <zakochana>
Milosc cierpliwa jest, wiedzialam, ze kiedys sie wejscia na kolana doczekam <mrgreen>
Moj "angielski pers" (to okreslenie wymyslil znajomy, ktoremu sie zapomnialo, ze Alicia to kot brytyjski dlugowlosy <lol> ) ma brysiowy worek, ha, zeby tylko worek, to jest taki wor, ze torba karmy wejdzie jak nic!
A propos karmy, RC robi karmy dla roznych ras, a ze BLH to troche brytyjczyka i troche persa, kupilam RC dla brytkow i... chrupki dla persow (one maja niby dobry wplyw na futerko i wlasciwosci odklaczajace). Moze to wlasnie dodatek karmy dla persow sprawil, ze Alicia obrosla tak, ze wyglada podwojnie? <shock>
Awatar użytkownika
wb_płock

Post autor: wb_płock »

<zakochana> <zakochana> <zakochana> Alicia jest piękna... uwielbiam długowłose brytki, to pewnie dlatego mam teraz w domu dwie hehe

pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
MaTosia
Hodowla: IDOL*PL

Post autor: MaTosia »

przepiękna, dostojna jak królewna ale ja raczkujący kociarz bałabym się kłaczków <zakochana>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Alicia jak zawsze wymiata <zakochana>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Piękna puszysta królewna. Można by pomylić z futrzaną czapą.
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Śliczna kobietka, rzeczywiście bardzo puchata <zakochana> ale to jej dodaje tylko jeszcze więcej uroku :kotek:
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Ach, księżniczka Alicia powróciła! Jak dobrze! Piękna nasza! :kotek:
Zablokowany