Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Agnieszka7714
-
Marina
Dopiero udało mi się doczytać wszystkie wpisy.
Agnieszko, wielkie gratulacje <klaszcze> Maluszek jest prześliczny <zakochana> <serce> Rudy kocurek to sama esencja kotowatości. Nie mogę od niego oderwać oczu. A jeszcze taki dzielny, odważny, luzacki, miziasty, mruczasty, czy można wymarzyć sobie wspanialszego?
Starsi braciszkowie też spisują się wspaniale, ładnie przyjęli Fricusia.
Przesyłam mizianki, czochranki i głaski dla całej cudownej gromadki

Agnieszko, wielkie gratulacje <klaszcze> Maluszek jest prześliczny <zakochana> <serce> Rudy kocurek to sama esencja kotowatości. Nie mogę od niego oderwać oczu. A jeszcze taki dzielny, odważny, luzacki, miziasty, mruczasty, czy można wymarzyć sobie wspanialszego?
Starsi braciszkowie też spisują się wspaniale, ładnie przyjęli Fricusia.
Przesyłam mizianki, czochranki i głaski dla całej cudownej gromadki
-
kotku
- Agnieszka7714
A miałaś jechac 23? No ale jak wyjazd wypadł to się nie dziwię. No to trzymam kciuki za jak najszybsze odwiedziny.Joanna P. pisze:Dopiero 2 kwietnia, Agnieszko ... 24-go marca wyjeżdżam na tydzień, wracam 1-go kwietnia i natychmiast po powrocie jadę do Lili :-)Agnieszka7714 pisze:Joasiu, a Ty kiedy po swojego Gucia jedziesz?
Ale za to Giovanna będzie pierwsza bo juz 22. <mrgreen>
- Joanna P.
Wiem i żałuję, że nie zobaczę cudnej Grace liveAgnieszka7714 pisze:A miałaś jechac 23? No ale jak wyjazd wypadł to się nie dziwię. No to trzymam kciuki za jak najszybsze odwiedziny.Joanna P. pisze:Dopiero 2 kwietnia, Agnieszko ... 24-go marca wyjeżdżam na tydzień, wracam 1-go kwietnia i natychmiast po powrocie jadę do Lili :-)Agnieszka7714 pisze:Joasiu, a Ty kiedy po swojego Gucia jedziesz?
Ale za to Giovanna będzie pierwsza bo juz 22. <mrgreen>
Rozważałam wcześniejszy wyjazd po Gucia (w najbliższy weekend), ale wobec mojego wyjazdu doszłyśmy do wiosku z Lilą, że 2 kwietnia będzie najbardziej optymalny. Muszę jeszcze troszkę uzbroić się w cierpliwość :-)
A Twój Fricco jest po prostu do zjedzenia <serce>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt: