<lol> Tak tak...tak się przyjęło i już zostało - miejsce jest absolutnie zarezerwowane dla dziewczynek <lol> Sytuacja się zmienia jak jest więcej gości, ale im to nie przeszkadza, bo wtedy dają nura do innego pokoju, a po czasie zajmują bardziej strategiczne miejsca :-)Dorszka pisze:Ten stół tylko dla dziewczyn, widziałam, każda ma swoje legowisko, pilnują się panienki, ja nie sądzę, żeby Bartolka zdejmowała ich domki z takiego wspaniałego miejsca. Jest drugi stół, malutki co prawda, ale dla nas, ludzików, idealny <lol>
Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- Bartolka
-
Mysza
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Bartolka
Dzięki Giovanna :-)Giovanna pisze:Ja to mam refleks szachistyOglądam wczoraj stare "Kocie sprawy" i proszę jaki piękny kotek i jakiś taki jakby znajomy... <shock> No ale ostatecznie mnie olśniło! Piekna jest, wszystkie są piękne! <zakochana>
Tak :-) Holly i Bibi "celebrowały" w zeszłym roku w Kocim Vogue <lol> Teraz jako pełnoletnie kotki aspirują do PLAYCATA <lol>
- Bartolka
elwiska3 :-) Dziewczynki dostały dwie rzeczy do smarowania brody:elwiska3 pisze:Cudne panienki
a maleńka ma cos takiego w pyszczku słodko dziecięcego - całusne usteczka :-)
no i fajnie, że bródki zdrowe - bo u nas znowu brzydko.
czym udało sie je wyleczyc??
3xdziennie Clorexyderm Spot Gel
2xdziennie Fuciderm - maść sprowadzona z Anglii (myślę, że jest zamiennik na polskim rynku)
Czekam jeszcze na wyniki ich badań wymazu skóry i zeskrobiny.
W przypadku Bibi wystarczył Cloroxyderm Spot Gel, bo nie miała zmian zapalnych. Nie wiem jak to u Ciebie wygląda, ale ze zdjęć poprzednich wynika, że jest początkowe stadium Acne Chin Feline, więc można spróbować, tak jak z Bibi :-) Ten preparat jest bardzo wydajny i "przyjazny" w użyciu - kropla na brodę, lekko wsmarować i po kłopocie :-)